Резюме від 6 листопада 2018

Добровольская Леся Николаевна

Інженер з якості харчової продукції, 15 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
36 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Фризерник з виробництва морозива

з 06.2003 по 08.2017 (14 років 2 місяці)
ПАТ "Житомирський маслозавод", Житомир (Молокопереробна)

Виробництво якісної та безпечної продукції,що відповідає НД;виконання технологічних операцій.


Освіта

Національний університет харчових технологій

ННІХТ , Переробка ,зберігання та консервування молока, Киев
Вища, з 03.2017 по 06.2018 (1 рік 3 місяці)

Диплом магістра харчових технологій


Додаткова освіта

ЖНАЕУ. ТВППТ (2012:4,5 лет)


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Работа с программой Когуар
  • Регулярно учусь и повышаю квалификацию (7 років досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Знання мов

Англійська — початковий


Інвалідність

Друга група.


Додаткова інформація

Мій девіз:"Працювати на результат".


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: