Резюме від 11 січня 2024 PRO

Дмитро

Менеджер проєкту, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконавець робіт

з 06.2020 по нині (4 роки)
ТОВ "Агроімпульс 2016", Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельного виробництва і забезпечення дотримання технологічної послідовності будівельно-монтажних і ремонтних робіт; контроль за проведенням будівельних робіт;пошук і замовлення необхідних будівельних матеріалів; підбір фахівців на різні ділянки робіт; встановлення майстрам завдання з обсягу будівельно-монтажних і ремонтних робіт; ведення виконавчої документації, складання кошторисів на ремонтні роботи; розрахунок та ціноутворення нових обʼєктів; погодження етапів будівництва із замовником, проектною групою та технічним наглядом; читання, внесення змін до проектно-кошторисної документації; розробка виконавчих схем;керівництво п'яти об'єктами одночасно; робота з Державними і приватними замовниками, введення обʼєктів в експлуатацію.

Майстер будівельно-монтажних робіт

з 09.2019 по 05.2020 (8 місяців)
БК ЦентрБуд, Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт. Заповнення заявок на матеріали. Контроль виконання будівельних робіт у встановлені терміни відповідно до проектно-кошторисної документації. Ведення виконавчої документації. Розрахунок обсягів робіт. Надання звіту по викононаним роботам та використаному матеріалу.

Інженер-конструктор

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Полтавський ДБК, Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування і конструювання будівель і споруд згідно з будівельних норм. Розроблення проектної документації стадії Р та стадії П .

Майстер будівельно-монтажних робіт

з 09.2018 по 11.2018 (2 місяці)
ТОВ ВКФ СЕН, Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт. Заповнення заявок на матеріали. Контроль виконання будівельних робіт у встановлені терміни відповідно до проектно-кошторисної документації. Ведення виконавчої документації. Розрахунок обсягів робіт.

Монолітник

з 02.2015 по 08.2018 (3 роки 6 місяців)
ПрАТ Полтавський ДБК, Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виставлення опалубки, в'язка арматури. Зварювальні роботи. Заповнення опалубки бетоном. Демонтаж опалубки.

Освіта

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Будівельний, будівництво, Полтава
Вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Геодезичні курси, ХНАДУ

2013, 3 місяці

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Word Користувач ПК АВК Організованість Вміння працювати з проектно-кошторисною документацією Вміння працювати в режимі багатозадачності. Вміння працювати з людьми. Знання техніки безпеки на буд. майд. Управління проєктами (виробництво) Управління будівельними проєктами Управлінські навички Уміння аналізувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю власне авто, посвідчення водія категорії В, С. Стаж водіння 10 років. Наявну базу постачальників матеріалів та виробів. Наявну базу працівників різних професій ( оздоблювальник, сантехнік, електрик, вентиляційник, монтажник, фасадник, зварювальник) Є власний електро-, бензо-, інструмент.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: