Резюме від 2 січня 2018

Максим

Управляючий (HR), 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Різноробочий

з 08.2017 по 10.2017 (2 місяці)
Budmar, Gdańsk (Будівництво багатоповерхових будинків)

Різні обов'язки по будівництві. Навчився працювати в високому темпі, дізнався багато нового в сфері будівництва багатоповерхівок.

продавець-консультант

з 09.2016 по 10.2016 (1 місяць)
Ельдорадо, Тернопіль (Роздрібна торгівля)

беспосередній продаж електронної техніки, догляд за робочим місцем, досягнення: навчився працювати в колективі, дізнався багато нового в сфері продажу електронних товарів, оволодів навиком ефективного продажу а також ефективної передпродажної комунікації

Освіта

Тернопільський Національний Економічний Університет

Факультет Економіки та Управління, економіка управління персоналом, Тернопіль
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

студент 3-го курсу, спеціальність «управління персоналом» полягає в тому щоб правильно організувати роботу підлеглих, а також підтримувати позитивний мікроклімат в колективі і вирішення трудових конфліктів. За 3 роки навчання я оволодів базовими знаннями в сфері управління персоналом.

Знання і навички

MS Excel MS Word HTML

Додаткова інформація

Впевнений користувач ПК, доводилось працювати з програмами МS Office (Exсel, Word, Outlook, Access), робота з Інтернетом (Opera, Internet Explorer, Mozilla Firefox) і електронною поштою (Outlook Express). Текстові та графічні редактори (Word, WordPad, PowerPoint, Access, Paint, Excel, Photoshop). Володію російською і польською на розмовному рівні, англійською володію на рівні А2. Пройшов курс навчання по водінню автомобіля за категоріями А,В,С. Готовий відправлятись у відрядження і залишатись довше на роботі якщо це буде потрібно. Маю закордонний біометричний паспорт. Володію такими навиками: ділового спілкування, робота з інтернетом. Особисті навики: висока працездатність, наполеглевість, пунктуальність, уміння працювати в команді, відповідальність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: