• PRO

Вадим

Шеф-кухар, 125 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
40 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар, Дієтолог

з 03.2024 по нині (1 рік 5 місяців)
Спортивна організація Іспанія, Інші країни (Краса, фітнес, спорт)

3 разове харчування для великої спортивної команди в Іспанії.
Також дієтологія.

Шеф-кухар

з 12.2023 по нині (1 рік 8 місяців)
Кейтерінг, Варшава (Польща) (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухарем

з 09.2022 по 09.2023 (1 рік)
Stuben am Alberg, Stuben Austria (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 02.2022 по 09.2022 (7 місяців)
Готельний комплекс 4*, Баварія.Німетчиеа (Готельно-ресторанний бізнес)

Щодня готуємо з колективом для 100+чол.
Проходить фестиваль Pansions в Обермергау раз на 10років.
Приїзджають відвідувачі з різних країн світу.

Шеф-повар

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Арабатська стрілка, Щасливцеве (Ресторан, готель)

Кухар

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
Ержебет парк готель., Парад.Венгрия (Ресторан, шведский стол.)

Шеф-повар

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
Гриль-ресторан "Лє шалє"., Ровно (Гриль-Ресторан)

Підбір персоналу, складання калькуляційних карт, ревізія, інвентиризація, організація закупівлі якісних продуктів для кухні, організація правильної роботи усіх процесів у ресторані.

Су-шеф

з 08.2013 по 05.2017 (3 роки 9 місяців)
Ресторан "Козачок-Мисливець.", Київ (Ресторан, банкетний зал на 200чоловік)

Навчання та підбір персоналу, складання калькуляцій, ревізії, оновлення страв, пошук якісних продуктів

Повар

з 04.2011 по 10.2011 (6 місяців)
La Colombina, Венеция Италия (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар, зам.директор

з 10.2008 по 03.2010 (1 рік 5 місяців)
Розважальний комплекс Совкі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і контроль всіх процесів кафе з нуля

Шеф-повар

з 05.2008 по 10.2008 (5 місяців)
Ресторан Робінзон Крузо, Евпаторія (Гриль-Ресторан)

Відкриття ресторану з нуля!

Су-шеф

з 03.2005 по 06.2007 (2 роки 3 місяці)
Сеть Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Інститут Слов'янознавства

Товарознавство і експертиза в митній справі, Ровно
Вища, з 2004 по 2008 (3 роки 5 місяців)

Товарознавство і експертиза в митній справі

РДТЕП

Технологія харчування, Ровно
Середня спеціальна, з 2001 по 2004 (2 роки 5 місяців)

Техлологія харчування.Рестораний бізнес.

Додаткова освіта та сертифікати

Академія Ектора Хіменеса Браво

3місяці.Місто Київ

Зїзд шеф-кухарів м.Київ

Кожні три місяці

Знання і навички

  • В спілці шеф-кухарів Києва.

Знання мов

  • Російська — середній
  • Французька — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Не палю та не вживаю алкоголь.Займаюсь спортом.Чесний.Прагну бути кращим у роботі та постійно навчатись та вдосконалюватись.Працелюбний.
Смачно готую та красиво видаю страви.
Проживаю у Варшаві
Розгляну роботу тільки в Європі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: