- PRO
Андрей
Шеф, личный повар, 250 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 39 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5774709/
Досвід роботи
Приватний кухар
з 12.2014 по 11.2019
(4 роки 11 місяців)
Муррай, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)
Приготування страв для 3х людей , та їхнього оточення . В день , в середньому ,близько від 3 до 40. Приготування сніданків , обідів , вечерь , фуршетів , виїздні фуршети (інші країни включно). Приготування середземноморської , японської, італійської , індійської, кавказської , української , без глютенової, без лактозної, палео дієт . Приготування боксів до школи, літака.
Освіта
Кулінарний коледж N34
Кухар-кондитер, Нікополь
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Інтернаціональна школа кулінарних мистецтв , м. Лука (Італія)
2017 1.5 міс
Школа Елли Мартіно
2016 (місяць)
Гудвайн школа сомільє
2017 3міс
Фонтегро
З 2015-2019
Знання і навички
- MS Word
- MS Excel
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
Когут Данна Василівна
Директор, Paul
Додаткова інформація
Andrii Kudelia
Year of birth: 1984
Citizenship: Ukraine
Address: Kiev, Ukraine
Mobile phone: [
Email: [
[
Martial status: Married, two children
STCW10
Security awareness
Food hygienen & safety lvl 2
ENG1 (expires 2023)
Non smoker, no tattoos
Goal
Get a well-paid job, realize the accumulated knowledge, learn, develop.
About me:
I know everything about food and how it must look like! All I touched ( I mean products), becomes delicious, has amazing appearance and definitely evokes appetite! My love to my practice is felt in every eaten piece. And that's not lip service! Look into my Instagram account @cook_kudelia I want food to be not only fuel. I want food to bring pleasure! When the dish cooked by me brings out emotions - I'm satisfied! This is my goal!
Education
2000 Nicopol College #34 of city Nicopol, Ukraine. Cook-confectioner diploma.
2015 - studied at private school in Italy at Ella Martino
2016 - got a diploma at international school of culinary art in Lukka, Italy
2017 - got a diploma at sommelier school , Goodwine, Kyiv.
2020 - got a ship cook diploma
Annually I visit international convention of chefs "Fontegro"
I worked with Andrea Kampidoniko (Italy), Meiden Sybani (Israel), Gianluca Pardini (Italy)...
Employment History
Present day in Ukraine
2021-2021 (6 months) crew chef at Attila 64
•menu compilation
•preparation of product orders
•cooking for 16 crew
•assistance in preparing and serving dishes for guests
•cleaning of kitchens and warehouses
2020-2021 family cook
2019-2020 Chef at restaurant “The Cheese” (Baku, Azerbaijan)
2014-2019 family cook
2013 – 2014. Chef at restaurant “Paul” (Kiev, Ukraine)
2008 – 2013. Brand-Chef at “Babai” restaurant chain (Kiev, Ukraine)
2006 – 2008. Chef at “Babai” restaurant chain (Kiev, Ukraine)
2005-2006. Chef at beach club «Bora Bora Beach Club» (Kiev, Ukraine)
2003-2005. Cook at pub «Paspartu» (Kiev, Ukraine)
2003 May-October. Cook at «Apelsin» (Yalta, Ukraine)
2000-2003. Cook-butcher at Marokana (Kiev, Ukraine)
2000 May-September. Cook at children resort «Artek» (Crimea, Ukraine)
Professional skills
Experience in preparation and opening a new restaurant from scratch.
Experience in the new staff hiring and coaching.
World cuisines knowledge
Different tastes and their combination knowledge.
Languages
Russian and Ukrainian – native
English – intermediate
Personal skills
Passionate about the profession, creative, responsible, communicative, goal driven, stress resistant, good in people management and organization.
Contact for the recommendations
CEO of «Babai» restaurant chain, Trikisha Victoria [
[
[
Схожі кандидати
-
Кухар, шеф-кухар
Інші країни -
Шеф-кухар, бренд-шеф
Інші країни, Київ -
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни -
Шеф-повар, сушеф
35000 грн, Інші країни, Київ -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Інші країни, Дніпро , ще 8 міст