Резюме від 5 березня 2018 PRO

Юлия

Мастер участка, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Глобине, Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кладовщик

з 01.2018 по 02.2018 (1 місяць)
ФОП "Суворов", Кременчуг (Виробництво і збут кондитерських виробів)

Видача сирої продукції по заявках в цехи. Прийом готовової продукції,збір заявки по замовленню покупця, оформлення повного пакета документів.Контроль роботи підлеглих на зміні.Контроль залишків на складі.

Кладовщик

з 09.2016 по 12.2017 (1 рік 3 місяці)
Глобино мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)

В мої обов'язки на цьому місці роботи входило: контроль розвантаження та завантаження машин,зважування продукції на електронних вагах із занесенням в комп'ютерну базу. Завантаження машин які їдуть по Україні а також на експорт. Підготовка з повним оформленням документів. За час роботи була довіреною людиною для свого керівництва,могла і виконувала роботу майстра(організація трудового процесу,закриття нарядів для працівників) Старшого майстра( контроль залишків в цеху зрівняння їх з комп'ютерним обліком. Контроль виконання та виконаної роботи.

Освіта

пту№26

Кременчуг
Середня, з 2015 по 2016 (1 рік)

Оператор коп'ютерного набору. Незавершена середня освіта.

Додаткова інформація

Швидко навчаюся,розумію коп'ютер на рівні впевненого користувача. Відповідальна,стресостійка.Швидко знаходжу спільну мову з коликтивом. Добре адаптуюсь до ситуацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: