Резюме від 1 червня 2018

Юлія

Адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний бухгалтер

з 11.2012 по нині (11 років 6 місяців)
ТОВ «Спорт Сервіс», Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Обробка замовлень в програмі 1С; робота з первинною документацією (рахунки, видаткові / прибуткові накладні, ТТН, податкові накладні, оформлення довіреностей); документообіг по клієнтам; облік руху товару (звірка залишків по складах, резервування товару в програмі 1С; проведення уцінки та списання товару, переміщення); оформлення внутрішніх звітів; участь в проведенні інвентаризації; операційно-касове обслуговування клієнтів, ведення касової документації та звітності; робота в системі «Клієнт-банк», валютні операції; робота з інвойсами від постачальника (звірка наявності поставлених товарів, внесення коригувань за фактом поставки); допомога в підборі персоналу (складання і розміщення вакансій, проведення співбесід); поїздки в податкові органи, Фонди.

Оператор 1С

з 08.2012 по 11.2012 (3 місяці)
«КТ Україна», Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Прийом і обробка заявок від торгових представників; внесення даних в базу; ведення первинної бухгалтерії; взаємодія з менеджерами, відділом логістики, складом.

Провідний спеціаліст відділу ліцензування

з 08.2011 по 07.2012 (11 місяців)
ТОВ «Юрекс груп», Киев (Юриспруденція)

Розміщення реклами на Internet-сайтах щодо надання ліцензій на будівництво для будівельних компаній, оцінка її ефективності та конкурентоспроможності; пошук потенційних клієнтів; надання консультацій щодо послуг компанії; підготовка комерційних пропозицій для конкретного замовника; супровід клієнта на всіх етапах оформлення будівельної ліцензії; співпраця з експертними центрами; заключення договорів на отримання ліцензії.

Клієнт-менеджер

з 09.2010 по 07.2011 (10 місяців)
Шевченківське відділення КГРУ ПАО КБ «ПриватБанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Оформлення внутрішнього вигляду відділення, забезпечення його життєдіяльності; розміщення рекламної продукції на стелажах – біля каси, стойки; робота з клієнтами: консультація стосовно продуктів/послуг банку, надання виписки по карті; презентація нових продуктів/послуг, інформування щодо діючих акцій; залучення клієнтів до додаткових послуг - програма крос-сейлінг; робота з нормативними документами в системі «ПриватДок»; розподіл клієнтопотоку, залучення до терміналів самообслуговування, допомога в користуванні ТО, запобігання конфліктних ситуацій.

Аналітик консолідованої інформації

з 04.2010 по 04.2011 (1 рік)
Державна установа «Урядовий контактний центр», Киев (Державні установи)

Співробітництво з відповідальними особами в органах виконавчої влади (міністерства, адміністрації, комітети) на рівні начальників відділів. Складання звітів, аналітичних довідок стосовно роботи органів виконавчої влади.

Провідний спеціаліст

з 01.2009 по 03.2010 (1 рік 2 місяці)
Київський міський науковий інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Головного управління охорони здоров’я та медичного, Киев (Державні установи)

Підготовка протоколів оренди для перегляду на комісіях ГУОЗ та МЗ; надання допомоги лікувально-профілактичним закладам в оформленні договорів та їх реєстрація; підготовка, публікація та проведення конкурсів на визначення оцінювачів нерухомого майна в ЛПЗ м. Києва та конкурсів на право оренди; листування щодо оренди; розгляд листів, заяв, скарг пацієнтів з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення.

Освіта

Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана

Факультет економіки та управління; Спеціальність – економіка підприємства, Киев
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Англо-американський центр

2007-2008 рр.

Creative English speaking school «Spase Deer»

2017 р. (4 місяці)

Курси бухгалтера «Профіресурс» по курсу "Бухгалтерський+податковий облік+1С:Бухгалтерія 8.2"

2012 р. 4 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Internet Explorer 1С:Бухгалтерія

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: Комунікабельність, високі організаційні здібності, креативність, цілеспрямованість, відповідальність, здатність до навчання, вміння працювати в колективі, самоорганізованість, пунктуальність, стресостійкість.
Маю досвід виступів перед великою аудиторією. Була в складі Event-агенства «Mary's musical» на посаді ведучої заходів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: