Резюме від 3 лютого 2020 PRO

Олена

Копірайтер, контент-менеджер, редактор, журналіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Копірайтер, редактор, контент-менеджер

з 01.2018 по 09.2019 (1 рік 8 місяців)
Інтернет-магазин, Львів (Реалізація товарів для краси та здоров`я)

Копірайтер, рерайтер, редактор, контент-менеджер. Обов`язки: написання та редагування статей для інтернет-магазинів, торгових майданчиків, опис товарів, створення SEO-текстів, рекламно-інформаційних статей, інтерв'ю; розміщення інформації на сайтах і торгових порталах, підбір і обробка тематичних фотографій. Досягнення: унікальні та якісні тексти, оперативна робота з великими об’ємами інформації, здача матеріалів у чітко встановлені терміни.

Копірайтер, редактор. Часткова зайнятість, дистанційна робота

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Копірайтинг, Львов (Контент-менеджмент)

Створення та редагування текстів для сайтів українською та російською мовами. Досягнення: відсутність повернень статей на доопрацювання, висока оцінка редактора, велика база клієнтів.

Редактор стрічки новин, журналіст

з 01.2016 по 06.2017 (1 рік 5 місяців)
Сайт новин Joinfo.ua, Киев (ЗМІ, медіа)

Віддалена робота. Створення та рерайт новин, копірайт, аналітика, пошук інформації, вичитка та редагування статей, пошук та обробка тематичних фото. Досягнення: створення унікальних текстів, швидка робота з великими об'ємами інформації.

Журналіст, редактор

з 06.2015 по 09.2016 (1 рік 3 місяці)
ТЗОВ "Вемес", Львов (ЗМІ, реклама)

Журналіст, в.о. головного редактора. Робота у газеті "Львівські оголошення" та на сайті Lvivski.in.ua. Обов'язки: комплексна підготовка видання до випуску (періодичність - щотижнева); наповнення інформаційного ресурсу Lvivski.in.ua матеріалами різножанрового характеру, а також копірайт та рерайт текстів. Написання статей, інтерв'ю. Досягнення: якісне виконання поставлених задач, робота з великими обсягами інформації, висока працездатність.

Редактор, журналіст відділу новин

з 01.2014 по 04.2014 (3 місяці)
Сайт новин Runews24.ru, Львов (ЗМІ, медіа)

Віддалена робота. Написання новин, пошук інформації, вичитка та редагування статей, пошук і обробка тематичних фото. Досягнення: висока унікальність текстів, вміння швидко і оперативно знаходити потрібну і актуальну інформацію, якісна вичитка та редагування текстів, робота з великими обсягами інформації.

Журналіст - сценарист, редактор

з 09.2013 по 09.2014 (1 рік)
Телевізійний центр для дітей «Кадрики», Львов (Телевізійний продюсерський центр)

Пошук нових тем, написання сюжетів, інтерв'ю, вичитка та редагування готових текстів. Проведення зйомок, робота з ведучими та операторами. Досягнення: отримання навиків режисерської роботи, оперативність, дисциплінованість, вміння помічати деталі, відмінні результати, швидка пристосованість до будь-яких змін та умов роботи.

Freelance writer

з 01.2013 по 12.2014 (1 рік 11 місяців)
4writers.net, Львов (IT)

Віддалена робота, часткова зайнятість. Обов'язки: написання статей, соціологічних опитувань, рефератів, оглядів, рецензій, маркетингових досліджень, курсових робіт виключно англійською мовою. Досягнення: оцінка редактора (за рівнем цікавості і оригінальності текстів) - 100 із 100. Здача матеріалів у чітко вказані терміни, відсутність повернень на доопрацювання або переписування.

Копірайтер

з 01.2013 по 08.2015 (2 роки 7 місяців)
Kingsofcontent, Львов (Біржа копірайтингу)

Віддалена робота, часткова зайнятість. Обов'язки: написання статей на замовлення. Досягнення: якісне виконання поставлених завдань, дисциплінованість, здача роботи в чітко встановлені терміни, швидкий пошук та аналіз інформації, 100% унікальність текстів, наявність власної бази замовників, відсутність штрафів.

Агент з продажу нерухомості

з 06.2012 по 12.2012 (6 місяців)
Бюро нерухомості "Маклер", Львов (Продаж та оренда нерухомості)

Купівля, продаж та оренда нерухомості, моніторинг та аналіз ринку.

Освіта

Українська академія друкарства

Видавнича справа та редагування, редактор-журналіст, Львов
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Редакційно-видавнича практика у видавництві "Край". Літературне редагування та написання текстів на історичну тематику.

2008 рік, 3 місяці

Практика у редакції журналу "Сто талантів". Написання матеріалів різножанрової тематики, відбір та редагування авторських робіт.

2009 рік, 3 місяці

Практика у відділі періодики при ЛНБ ім.В.Стефаника. Написання та редагування наукових статей.

2009 рік, 3 місяці

Практика. ТРК Львів. Допомога в організації ранкових ефірів і пошук гостей. Написання та редагування сюжетів, виїзд на зйомки.

2012 рік, 3 місяці

Знання і навички

Користувач ПК Пользователь ПК Досвід спілкування з керівниками підприємств різних напрямків Написання інформаційних та аналітичних статей Написання рекламних і іміджевих матеріалів Великий досвід редагування текстів Досвід організації різноманітних заходів Досвід позаштатної роботи з журналами і газетами Опыт общения с руководителями предприятий разных направлений Написание информационных и аналитических статей Написание рекламных и продающих текстов Большой опыт редактирования текстов Опыт организации различных мероприятий Опыт внештатной работы с журналами и газетами

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, аналітичні здібності, вміння креативно мислити, робота на результат, уважність, дисциплінованість, стресостійкість, вміння орієнтуватися в різних ситуаціях, швидко вникати в незнайомі раніше сфери.

Інтереси: політика, суспільство, сучасні технології, реклама, PR, модні тенденції, дизайн, спорт, hand-made.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: