Резюме від 15 січня 2018

Алёна

Юрист, помічник юриста, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Брагіна Альона Юріївна
Юрист, помічник юриста, повна зайнятість

Дата народження: 21 листопада 1993 (23 роки)
Місто: Миколаїв
Адреса: вул. Колодязна, буд. 37, кв. 61.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Об’єктивно очікувана заробітна плата від 4 000 грн

Мета. Моєю метою є отримання посади юриста,яка дасть мені можливість використовувати свої знання та навики в галузі юриспруденції. Хочу досягти кар'єрного росту, а тому готова до самовдосконалення та бажаю навчатися у професіоналів та перейняти найкращі властивості.
Освіта
Закінчена вища
з 09.2011 по 04.2017
Національний університет "Одеська юридична академія", Інститут кримінальної юстиції, Одеса.
Маю диплом магістра за спеціальністю юрист.

Професійні навички
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point), системами Ліга-Закон та Рада, навики роботи в мережі Internet.
Знання мов
Вільно володію українською, російською мовами.
Рівень володіння англійською мовою – середній.
Додаткова інформація
2013-2016 рр. – працювала в приймальній депутата Української Морської Партії Сергія Ківалова, де надавала юридичні консультації під наглядом керівників, готувала проекти документів, процесуальних позовів і т.д., володію навичками користування персональним комп’ютером, займаюсь науковою діяльністю в рамках університету і поза ним, брала участь у всеукраїнських дебатах і читаннях. За час навчання проходила практику в органах прокуратури, де була присутньою при підтриманні державного обвинувачення як стажер у кримінальних справах. Відповідальна і пунктуальна, відкрита та активна, впевнена та рішуча, визнаю свої помилки, вмію брати на себе відповідальність, старанно працюю над збільшенням свого рівня знань та підвищенням практичного досвіду, маю організаторські здібності. У колективі компромісна. Люблю і хочу працювати.

Даю згоду наобробку персональних даних для цілей ведення кадрового обліку, та ознайомлена зі своїми правами, передбаченими законодавством про захист персональних даних.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: