Резюме від 21 березня 2018

Татьяна

Секретарь, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Глухівський національний університет імені Олександра Довженнка

Технологічна освіта, Глухов
Вища, з 2009 по 2016 (6 років 9 місяців)

2013р. отрима диплом з відзнакою у Професійно – педагогічному коледж Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка за спеціальністю "Технологічна освіта" та здобула кваліфікацію учитель технологій основної школи.
2015р. отрима диплом бакалавра з відзнакою у Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка здобула ступінь бакалавра за напрямком підготовки Технологічна освіта здобула кваліфікацію вчитель технологій і креслення.
2016р.закінчила Глухівський національний університет імені Олександра Довженка здобула ступінь магістра за спеціальністю Технологічна освіта, здобула кваліфікацію викладач загально технічних дисциплін і методики навчання технологій, вчитель технологій, профільного навчання, креслення, безпеки життєдіяльності та інформатики.
Додаткова інформація:
2010р. пройшла курсову підготовку за напрямком " Користувач персонального комп'ютера " на базі професійно – педагогічному коледж Глухівського національного університету імені Олександра Довженка.
2015р. отримала посвідчення слухача підготовчих курсів з іноземної мови , на базі Глухівського національного університету імені Олександра Довженка.

Додаткова інформація

Ділові якості.
Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.
ДОСВІД РОБОТИ:
2010р. - 2013р. проходила практику в ЗОШ I – III ступенів в Глухівській № 2.
2015р. - проходила практику в ЗОШ I – III ступенів в Глухівській школі інтернат.
2016р. проходила практику в базі професійно – педагогічному коледжі Глухівського національного університету імені Олександра Довженка та в Глухівському національному університеті імені Олександра Довженка.

Схожі кандидати

Офіс-менеджер
Чернігів

Офіс-менеджер
18000 грн, Чернігів

Офіс-менеджер, діловод
9500 грн, Чернігів

Офіс-менеджер
20000 грн, Чернігів

Адміністратор, офіс-менеджер
Чернігів

Адміністратор рецепції
Чернігів

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: