Резюме від 15 травня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4613789

Инженер, ГИС-специалист, геофизик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:

1996 - 2000 рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, базова вища освіта за напрямком «Геологія», кваліфікація – бакалавр з геофізики.
2000 - 2001 рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, повна вища освіта за спеціальністю «Геофізика», кваліфікація – геофізик.
2003 - 2006 рр. – Навчання в аспірантурі НАНУ при інституті геофізики ім. С. І. Субботіна НАНУ. Моделювання теплового поля Землі.
2006 р. – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Інститут післядипломної освіти. Курси з підвищення кваліфікації. Електрохімічні засоби захисту газонафтопроводів від корозії.
2008 - 2010 рр. – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Інститут післядипломної освіти. Інженер з автоматизованих систем.

Досвід роботи:
2004 р. – по сьогодні – ТОВ «Трубопровідна інтеграційна компанія» м. Київ, від адміністратора ГІС до технічного директора.
Компанія супроводжує та наповнює бази даних ГІС для ПАТ «Укртрансгаз». Особисто керую 3 відділми а та польовою партією ГФР (геофізичних робіт). Загальна чисельність до 40 спеціалістів. Робота з базами даних, паспортними даними на об’єкти газотранспортної системи ПАТ «Укртрансгаз», архівними матеріалами, перевірка вхідних даних на відповідність до нормативних документів та технічних завдань, розробка технічних завдань на виконання робіт. За період роботи було наповнено базу даних на більше ніж 20 000 км магістральних газопроводів та їх відгалужень до ГРС, АГНКС в межаж ПАТ «Укртрансгаз».
Компанія здійснювала роботи з паспортизації Закарпастського ЛВУМГ, Долинського ЛВУМГ, Богородчанського ЛВУМГ, Одеського ЛВУМГ, Хустського ЛВУМГ ПАТ «Укртрансгаз» – топогеодезична зйомка коридорів магістральних газопроводів М 1:10 000 в межах кілометрової зони та крупніше, координування вісей газопроводів та об’єктів на них, прив’язка космічних знімків до геодезичних даних, збір кадастрових даних землекористувачів в межах охоронної зони, збір даних електрохімзахисту, збір паспортних даних на об’єкти які відносяться до газопроводів, збір проектної, виконавчої та експлуатаційної документації, наповнення бази даних ГІС.
Комплексне обстеження системи протикорозійного захисту і корозійного стану магістральних газопроводів Шебелинського ЛВУМГ, Куп’янського ЛВУМГ, Харківського ЛВУМГ ПАТ «Укртрансгаз» . Організація польової партії «з нуля» - вибір обладнання, підбір персоналу. Польові роботи в межах даних ЛВУМГ – інтенсивні польові виміри, збір проектної, виконавчої та експлуатаційної документації, складання технічного звіту.

2015 г. – 2017 рр. –ТОВ «Укрпрофінжиніринг» м. Київ, провідний інженер за сумісництвом.

2013 г. – 2014 рр. –ТОВ «ІТГ «Інтек-газ» м. Київ, провідний інженер за сумісництвом.

Комплексне обстеження системи протикорозійного захисту і корозійного стану магістральних газопроводів Боярського ЛВУМГ. Польові роботи в межах Боярського ЛВУМГ, Красилівського ЛВУМГ ПАТ «Укртрансгаз» – інтенсивні польові виміри, збір проектної, виконавчої та експлуатаційної документації, складання технічного звіту.

2003 г. – 2007 рр. інститут геофізики ім. С. І. Субботіна НАНУ м. Київ, від інженера до молодшого наукового співробітника.
Відділ геотермії та сучасної геодинаміки. Навчання в аспірантурі. Моделювання теплового поля Землі. Побудова цифрових карт теплових потоків на різних глибинах в межах України.

2000 г. – 2001 рр. –НАК «Надра України» ДП «Агрогогеофізика», інженер за сумісництвом.
Дослідження магнітних властивостей грунтів в межах Київського регіону.

1999 г. – 2002 рр. –ДП «Геоінформ України» м. Київ, від техніка до геофізика.
Векторизація растрових геологічних карт (AutoCad). Побудова векторних геологічних карт України в ArcInfo.

Додаткові відомості:
Маю досвід керівництва відділом, відділами, польовою партією.
Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Цифрування та прив’язка растрових зображень (векторизація) в AutoCad, Microstation, MapInfo, ArcGis. Створення мозаїки та нарізка аеро та космознімків в Microstation, ArcGis, Erdas. Створення проектів та ситуаційних планів AutoCad, Microstation, MapInfo, ArcGis. Робота за базами даних Oracle. Робота з польовою вимірювальною та діагностичною технікою (трасошукачі, вольтметри, GPS, товщиноміри та інша геофізична апаратура). Пошук вісі та глибини залягання трубопроводу, пошук пошкодження ізоляції в трубопроводах шляхом вимірів різниці потенціалів, вимірювання питомого електроопору грунтів.

Вільно володію програмами: Microsoft Office, AutoCad, Microstation, MapInfo, ArcGis, лінійкою засобів Adobe та інших графічних пакетів.

Здатний швидко навчатися нових видів діяльності.

Маю посвідчення водія кат. "В" та власний автомобіль. Досвід керування понад 10 років.
Володіння мовами: російська, українська - вільно, англійська – середній рівень.

Особисті якості: цілеспрямований, пунктуальний, відповідальний, комунікабельний, стресостійкий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: