Резюме від 28 січня 2018 PRO

Дмитро

Обліковець, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Ізяслав
Готовий працювати:
Дистанційно, Ізяслав, Рівне, Шепетівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Торговий представник

з 11.2017 по 02.2018 (3 місяці)
ТОВ Віес-Груп, Шепетівка (Розповсюдження кондитерської пролукції)

Продаж та розповсюдження кондитерської продукції. Пошук клієнтської бази для роботи. Комунікація зі вже наявними клієнтами, вирішення проблемних питань.
За період роботи значно розширив клієнтську базу та налаштував спільну роботу із потенційно не налаштованими на роботу клієнтами. Ведення документації та інкасація коштів.

Бухгалтер

з 11.2015 по 04.2017 (1 рік 5 місяців)
ФОП Домбровський О.Р., Ізяслав (Транспорт, логістика)

Ведення бухгалтерського обліку, заповнення бухгалтерської документації. Ведення, облік та сплата всіх видів податків на підприємстві. Ведення кадрового діловодства, що передбачало детальне вивчення та моніторинг трудового законодавства України. Підготовка та подання необхідної звітності.
За період роботи здобув хорошу репутацію та повагу колег, отримував преміальні винагороди.

ГДРІ відділу доходів і зборів з фізичних осіб, адміністрування майнових податків та ЄСВ

з 12.2013 по 11.2015 (1 рік 11 місяців)
Здолбунівська об'єднана державна податкова інспекція Рівненської ДФС, Здолбунів (Адміністрування податків та ведення підприємницької діяльності)

Посада передбачала виконання таких обов'язків- ведення реєстру підприємців, на ввіреній мені ділянці, контроль за дотриманням податкового законодавства підприємцями (а саме: вчасна подача звітності та сплата податків), надання податкових консультацій. Також включала в себе проведення перевірок підприємців на предмет дотримання податкового законодавства. Проведення перевірок з люстрації суб'єктів органів державної влади. Ведення обліку податкового боргу підприємцями та шляхи вирішення з його зменшення. Співпраця з іншими органами державної влади на місцях. Проведення різних видів перевірок- камеральних, планових, на додаткове благо.
За період роботи отримав ранг молодшого спеціаліста податкової та митної справи. Здобув хорошу репутацію серед колег та керівництва, отримував премії.

Освіта

Національний університет водного господарства та природокористування

Менеджер-економіст у сфері місцевого самоврядування, Рівне
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Менеджер-економіст у сфері місцевого самоврядування передбачає управлінську діяльність в сільських, селищних, міських та обласних радах. Ця професія дозволяє вивчити регламент діяльності цих органів влади, шляхи розвитку місцевих громад та співпрацю органів державної влади та електорату. Спеціальність передбачає, також, вивчення маркетингових методів та технологічних процесів на місцевому рівні. Дає значні знання у сфері розвитку державної економіки на різних рівнях. Розвиває управлінські навички.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси європейського зразка з водіння на електрокарах, електророклах та елекротрамваях

2017, 60 днів

Знання і навички

MS Office Бухгалтерський облік

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Мій, досить значний робочий досвід дав змогу здобути безліч потрібних в роботі якостей. Працювати почав ще зі студентських років, тому маю такі якості, як дисциплінованість та організованість. Рід діяльності я мав різний, тому маю досвід у багатьох сферах. В роботі відповідальний та надійний, повністю віддаюся на успіх справі. Відкритий до нових знань та нового досвіду.
Маю дуже хороші навички володіння комп'ютером та всім пакетом документів Microsoft Office. Добре володію навичками документообігу та облікової звітності. Впевнено надаю бухгалтерські послуги та консультації, адже маю досвід роботи в цьому.
Маю відмінні водійські навички і досвід. Розуміюся в техніці та механіці.

Схожі кандидати

Бухгалтер, товарознавець
Вінниця, Дистанційно

Товарознавець
Рівне

Фахівець з обліку, оператор
Рівне

Оператор 1С, обліковець, бухгалтер з первинної документації
Львів, Дистанційно

Обліковець
13000 грн, Дистанційно

Товаровед
25000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: