Резюме від 29 січня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4640573

Диспетчер, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Диспетчер

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Транспорт, логістика

Контроль за виконанням показників імпорт/експорт. Контроль вивантаження/завантаження на підрозділах. Контроль руху вантажу згідно з плановим маршрутом. Виявлення відхилень в русі вантажу.Ведення Google таблиць по країнам, додавання нових МЕН, контроль та своєчасна зміна місцезнаходження вантажу, зміна актуальних статусів та додавання оновлених коментарів з причинами відхилень від планового маршруту та дій які прийняті для повернення вантажу в потік. Комунікація з ЦСС, терміналами, депо, РДУ, МДУ для відновлення руху та повернення вантажу в потік.Проведення онлайн зустрічей з відповідальними особами підрозділів для виявлення та усунення причин відхилень, обговорення дій для подальшого не повторення таких чи подібних ситуацій. Формування щоденних звітів та звітів по запиту

Диспетчер терміналу

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Транспорт, логістика

Контроль вивозу та доставки вантажу згідно маршруту по всьому логістичному ланцюгу. Розробка нових/альтернативних маршрутів.Формування звітів роботи підрозділів компанії. Розробка та впровадження процесів пакування та доставки вантажу.

Керівник відділення

з 03.2018 по 10.2020 (2 роки 7 місяців)
Нова Пошта, Киев (Транспорт, логістика)

Контроль роботи відділення.Створення та контроль графіків виходу персоналу. Контроль та замовлення ТМЦ/ОЗ. Контроль та виконання планових показників та стандандартів компанії. Контроль за дотриманням касової дисципліни, формування касових звітів. Формування звітів роботи співробітників та підрозділу. Проведення планових та позапланових інвентаризацій. Створення комфортних умов роботи для співробітників.

Фахівець оператор

з 03.2017 по 03.2018 (1 рік)
Нова Пошта, Киев (Транспорт, логістика)

Прийом та видача вантажу клієнтам.Проведення фінансових операцій, формування касової документації.Робота в 1С та з ТЗД.Пакування та підготовка вантажу до відправки.Прийом вантажу на підрозділ.

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Обладнання харчових підприємств, Киев
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: