Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 березня 2024 PRO

Мар'яна

Керуюча виробництвом

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча виробництвом

з 03.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
Галнафтогаз України, Львів (Харчова промисловість)

Керівництво виробничо-господарською діяльністю Цеху .
Планування асортименту і виробничої програми для цехів.
Організація роботи структурних підрозділів виробництва.
Участь в проектуванні виробничих цехів
Підбір обладнання.
Контроль і дотримання показників якості продукції
Впровадження на виробництві нових технологічних процесів
Підбір, навчання, мотивація праці персоналу виробництва.
Виконання норм та стандартів щодо чистоти, якості продукції,
правил внутрішнього трудового розпорядку.
Виконання планових показників випуску продукції
Відповідність фактичних операційних витрат цеху до
затвердженого бюджету
Управління запасами

Керуюча виробництвом

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
Ромашка Трейд Проектна зайнятість, Вся Україна (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проектна робота
Розробка та запуск продукції для експорту
Формування та контроль штату працівників
Планування об'ємів роботи цехів, потреби сировини
Контроль підрядників при реорганізації цехів виробництва
Співпраця з постачальниками сировини.
Контроль за виконанням плану підрозділів .
Звітність роботи підрозділів , виробничих витрат цехів
Дотримання санітарних норм виробництва та гігієни

Технолог управлінець

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
Холдинг Емоцій "!Fest", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Хлібопекарня з авторським асортиментом хлібобулочної продукції.
Управління і контроль виробництва.
Створення асортименту.
Контроль якості готової продукції. Забезпечення сировинної бази, розхідних матеріалів.
Підбір обладнання та інвентаря. Планування виробничих і складських приміщення.

Технолог проекту кондитерських ,пекарень мережі Reikartz Hotel Group

з 06.2014 по 12.2016 (2 роки 6 місяців)
мережа готелів «Рейкарц Хотел Менеджмент», Запуск виробничих цехів з нуля : Суми , Кривий Ріг , Черкаси , Рівне, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування закладів
Розробка меню
Робота і залучення поставників сировини/обладнання/інвентар розхідних матеріалів
Фудкост підприємства
Створення технологічних карт. Калькуляійних карт . Контроль собівартості виробів
Підбір і навчання персоналу
Оцінка персоналу
Cистема мотивації.Атестація персоналу
Чек листи контролю кухня / зал кав’ярень

Керуюча виробництвом

з 06.2011 по 11.2013 (2 роки 5 місяців)
ФОЗЗІ-ФУД (Торгівля роздрібна / Retail), Львів (Харчова промисловість)

Управління автономним кондитерським цехом
Контроль і організація роботи цеху по виготовленні кремових кондитерських виробів потужністю до 1000 кг/за добу
Управління персоналом до 100 осіб
Контроль якості готової продукції, дотримання технологій приготування
Забезпечення дотримання санітарних норм виробництва.
Контроль інвентаризацій.
Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів на виробничий період.
Забезпечення безперебійної роботи виробництва.

Освіта

Львівський кооперативний коледж економіки і права

Технолог з технологіями харчування, Львів
Вища, з 2009 по 2012 (3 роки)

Київський університет харчових технологій

Харчові технології, Київ
Незакінчена вища, з 1999 по 2002 (3 роки)

Знання і навички

Водіння авто Участь в проектуванні виробничих цехів Планування виробничих потужностей Уважність

Додаткова інформація

Особисті якості: наполеглива, цілеспрямована, відповідальна.
Завжди націлена на досягнення результату, освоєння нового

Мета: Робота в дружньому колективі, фінансове заохочення , кар'єрний ріст

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати