Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Тетяна

Бухгалтер виробництва, товарознавець закупівельник, зав. виробництвом, технолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер калькулятор, технолог ресторана

з 01.2017 по 02.2020 (3 роки 1 місяць)
ТОВ Логодім, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний цикл обігу товарів в управлінському обліку. Акти звірок з постачальниками, дебіторсько- кредиторська заборгованість. Переміщення товарів, списання. Проведення переобліку товарів по підрозділам, та їх аналіз. Внесення нових позицій меню. Ведення дисконтних знижок для гостей. Звіти продажу страв, формування спешл меню сезонних страв. Складання технологічних карт з шеф кухарем. Аналіз звітів собівартості страв.
Комунікація з постачальниками, ведення переговорів та заключення договорів. Планування закупівель. Щомісячна звітність по управлінському обліку.

Бухгалтер ресторану. Товарознавець.Комерційний директор. мережі ресторанів.

з 01.2008 по 03.2016 (8 років 2 місяці)
Продкомплект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управлінський облік ресторанів. Ведення первинного обліку,оприбуткування, переміщення, списания.Переобліки, аналіз недостач та надлишків. Аналіз товарних залишків. Розробка нового меню. Замовленн товарів згідно товарних залишків для 18 ресторанів. Работа з постачальниками, ведення перемовин, заключення договорів. Звірки з постачальникоми. Розрахунки з постачальниками. Участь у складанні технологічних карт нових страв. Розрахунок собіваторсті. Аналіз собівартості продукції. Складання актів виконаних робіт.

Зав.виробництвом кулінарного цеху

з 11.2006 по 01.2008 (1 рік 2 місяці)
ТОВ Дівіал 2000, Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль работи кулінарного цеху у магазині роздрібної торгівлі, складання тех.карт на нові види кулінарної продукції та страви. Облік сировини, оптимізація відходів на виробництві . Складання графіка обліку робочого часу співробітників.Підбір кадрів на виробництво, контроль за проходженням стажування. Контроль дотримання технології приготування страв, кулінарних виробів та напівфабрикатів .Оптимізація використання технологічного обладнання, контроль технічного стану холодильного та іншого обладнання. Дотримання санітарних норм при обробці та зберіганні сировини . Дотримання строків реалізації страв. Заключенн договорів з новими постачальниками Обслуговування корпоративних заходів (кейтрінг) Формування заявок на склад. Документообіг кулінарного виробництва. Виконання плану продажів.

Бухгалтер ресторана

з 04.2004 по 11.2006 (2 роки 7 місяців)
Ресторан Розгуляево сеть Мировая карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товарів для забезпечення безперебійної роботи закладу( продовольчі товари, напої, господарські товари)
Оприбудкування товарів у программу 1С,8.3 та R-kеpper 6 та 7
Внесення нових позицій меню, дисконтних карт гостей. Складання графіків роботи персоналу. Списання тораві згідно актів .
Формування управлінської звітності для головного бухгалтера.
Закриття реалізації по складам. Проведення інвентарізацій ресторану, аналіз недостач та надлишків.
Розрахунок з постачальниками. Контроль касової дисципліни.
Робота з контролюючими органами.

Товарознавець мережі продовольчих магазинів

з 12.2003 по 04.2004 (4 місяці)
Служба Безпеки України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Ведення всього обсягу товарного обліку, семи магазинів підрозділу. Замовлення товарів для семи магазинів підрозділу. Заключення договорів з постачальниками. Розрахунок з контрагентами. Контроль санітарних норм торговельних точок. Складання графіків робочих змін для персоналу. Підбір, та навчання персоналу для магазинів. Проведення інвентарізацій торгових точок планових і поза планових.

Освіта

КТОО Киевский технікум громадського харчування

Технолог громадського харчування, Київ
Середня спеціальна, з 1982 по 1985 (3 роки)

Технік технолог громадського харчування.

Додаткова освіта та сертифікати

ООО Терра главний бухгалтер

2003 6 месяцев

Знання і навички

Profit 1С УТП MS Excel Саморозвиток Цілеспрямованість R-Keeper

Додаткова інформація

Контактний номер
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. почта:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
відправить сповіщення
Образование
Среднє спеціальне
с 09.1982 по 03.1985
КТОП,Київський технікум громадського харчування. Технологічний факультет ,специальність технолог приготування їжі у ресторанах та закладах громадського харчування.
Додаткова освіта
2004 год– Навчальний центр "ТЕРРА" бухгалтерські курси за спеціальністю бухгалтер-экономист с правом працювати главним бухгалтером.
Професіональні навики
Стаж работи більше 30 років бухгалтером-калькулятором у сфері огромадського харчування;
навики роботи товарозновцем мережі ресторанів
вміння складання калькуляційних та технологічних карт згідно нормативних документів /Збірник страв та рецептур/;
участь у відпрацюванні нових страв;
проведення інвентарізацій та аналіз їх результатів;
контроль норм відходів складання актів розробок сировини
підбір, навчання та стажування персоналу;
порядність, відповідальність, комунікативні здібності, не конфліктна.
упевненний користувач, легко навчаюсь новим обліковим програмам ПК (Excel), 1С 8;
Дополнительная информация

Упевнений користувач ПК досконало знаю роботу у програмах тт R keeper 6 ;R keeper 7;Stor -Hous.4 версия 1 C 7. XIT маркет, 1C 8.2 УТП Профіт.
Досконало знаю роботу бухгалтера -товарознавця.
Маю досвід роботи з контролюючими органами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: