Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Тетяна

Бухгалтер, товарознавець, калькулятор, зав. виробництвом, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер калькулятор, технолог ресторана

з 01.2017 по 02.2020 (3 роки 1 місяць)
ТОВ Логодім, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Внесення первинних документів. Звірка з постачальниками. Складання технологічних карт на страви,акти розробки напівфабрикатів.
Списання продукції, переміщення.
Проведення інвентаризації ,аналіз недостач та надлишків.
Внесення нових позицій в меню.
Внесення дисконтних карт клієнтів.
Щотижневий аналіз дисконтних карт.
Внесення скидок та націнок.
Щомісячне нарахування заробітної плати офіціантів та адміністраторів
Звірка з постачальниками.
Аналіз собівартості страв кухні та бару.

Бухгалтер ресторану, товарознавець

з 01.2008 по 03.2016 (8 років 2 місяці)
Продкомплект Портер Паби, Київ (Мережа ресторанів.)

Внесення первинних документів. Звірка з постачальниками. Складання технологічних карт на страви,акти розробки напівфабрикатів.
Списання продукції, переміщення.
Проведення інвентаризації ,аналіз недостач та надлишків.
Внесення нових позицій в меню та контрагентів.
Внесення дисконтних карт клієнтів.
Щотижневий аналіз дисконтних карт.
Внесення скидок та націнок.
Щомісячне нарахування процентів по виторгам для офіціантів та адміністраторів
Звірка з постачальниками.
Аналіз собівартості страв кухні та бару
На посаді товарознавця забезпечення безперебійної роботи мережі ресторанів, пабі та кондитерського цеху підприємства загалом 20 підрозділів
Пошук постачальників,ведення переговорів,заключення договорів.
Комунікація з контролюючими органами.
Забезпечення підрозділів хоз.товарами,посудом, інвентарем,санітарними засобами.
Контроль зворотньої тари.
Повернення не якісного товару постачальникам.
Аналіз загального товарообігу.
Контроль собівартості по кожному підприємству.
Забезпечення планового та аварійного ремонту технологічного обладнання.
Підбір кадрів, проведення співбесід з кандидатами, адаптування абонентів в колективі, навчання, проведення .
Досвід проходження перевірок державними установами.

Освіта

Київський технікум громадського харчування

Технолог громадського харчування, Київ
Середня спеціальна, з 1982 по 1985 (2 роки 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ООО Терра

2003 6 месяцев

Знання і навички

Profit 1С УТП MS Excel Саморозвиток Цілеспрямованість R-Keeper

Знання мов

Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: