• PRO

Максим

Сушеф, ст. повар, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ст. Повар

з 08.2019 по 06.2021 (1 рік 10 місяців)
Амбер фуд, Вильнюс (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2017 по 10.2018 (1 рік 7 місяців)
Funtizuma, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 02.2016 по 03.2017 (1 рік 1 місяць)
Смореброд, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Су-шеф

з 10.2014 по 02.2016 (1 рік 4 місяці)
Чачапури, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Су-шеф

з 07.2013 по 10.2014 (1 рік 3 місяці)
Загородный комплекс Дача, Киевская область (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Су-шеф

з 10.2012 по 06.2013 (8 місяців)
Оушен бутик, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Ст. Смены

з 03.2012 по 08.2012 (5 місяців)
Смородина, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Ст. Смены

з 10.2010 по 07.2011 (9 місяців)
Тарантино, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление работы кухни.
Внедрение новых блюд в меню.
Проработка блюд.
Составление калькуляционных карт.
Составление закупки продуктов.
Составления графика персонала.
Составление питания на штат.
Прием персонала на работу.
Контроль качества продукции.
Контроль выдачи блюд.

Повар

з 06.2010 по 10.2010 (4 місяці)
Велюр, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 11.2007 по 06.2010 (2 роки 7 місяців)
Партия регионов, Киев (Неприбыльные, благотворительные и общественные организации)

Освіта

ВКУ

Повар 5 разряд, Киев
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (2 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: