Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 березня 2018

Ирина

Заступник директора виробництва, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЗГМУ

Фармация, Запорожье
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 9 місяців)

Специализция - провизор

Додаткова освіта та сертифікати

2002 р – курси підвищення кваліфікації м. Київ (Київський медичний інститут післядипломної освіти). 2006 - курс «Патентирова

2002 - 2013

Знання і навички

MS Word Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Освіта: вища, Запорізький Державний медичний університет
Фармацевтичний факультет, спеціалізація – провізор
Дата народження: 26.06.1975р
Сімейний стан: заміжня, син 20 років, донька 11 років
Моб.тел.: КС [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Трудова діяльність.
2017, листопад – 2018, запропоновано роботу в м.Києві, керівником проекту в агрохолдингу по виробництву продкції під ВТМ (власною торговою маркою), а саме асортиментної лінійки травяних чаїв на основі органічної ромашки, з метою продаж на вітчизняному ринку та закордонних ринках. У звязку з цим переїхала з чоловіком на Київ.
2016, липень – 2017, жовтень, заступник директора з розвитку обласної аптечної мережі. Мною особисто розроблено нові ексклюзивні рецептури фіточаїв ВТМ, технічну і технологічну документацію, запущено виробництво готової продукції на ПрАТ «Ліктрави». В грудні місяці 2016 р виготовлено першу партію фіточаїв, 7 видів, у серпні 2017 р випущено 2 партію. Асортиментна лінійка активно продається у даній аптечній мережі, та продуктовій мережі області.
2012, липень – 2015, серпень - робота Заступником директора – Головним технологом на фітофармацевтичній фабриці м.Житомир.
Здійснила запуск фабрики з «0» та виведення асортиментної лінійки травяного та фруктового чаю нової ТМ на український ринок. 23 позиції, в тому числі сувенірну продукцію та HoReCa.
Стажування у Польщі.
Організувала підбір персоналу.
Проектування та розстановка технологічних ліній.
Організація виробничої діяльності.
Створення повного пакету нормативно-технічної документації, отримання дозвільних документів на початок виробничого процесу.
Вибір та закупівля технологічного і допоміжного обладнання, засобів вимірювальної техніки для проектування та введення в дію технологічних потоків згідно встановлених норм. Контроль за гарантійним обслуговуванням.
Організація та проведення переговорів, тендерів на закупівлю обладнання, комплектуючих матеріалів. Обговорення договірних зобов’язань.
Систематичний контроль за правильністю ведення технологічного процесу, за якістю готової продукції згідно вимог нормативної документації, за раціональне використання технологічного обладнанням та своєчасним ремонтом та гарантійним обслуговуванням. Вся господарська діяльність виробництва.
Розробка дизайну упаковки; розроблено креативні дизайни на 23 види упаковки, на 3 види транспортної тари. Робота з приватними дизайнерами та дизайнерськими агентствами («Doris Advertising», «ORIGAMI», «Ура Престиж», Житомир). Разом з маркетологом підприємства успішно проведено презентації, участі у фестивалях, ярмарках та виготовлення маркетингових програм підприємства.
Організація та супроводження приїзду групи журналістів з метою проведення телевізійних зйомок для циклу передач «Made in Ukraine», задля реклами та популяризації продукції нової ТМ , розгорнуте інтерв'ю.
Неодноразово виступала на телебаченні (ТРК «Україна», Перший національний).
У 2003 р виступала на телебаченні як ведуча з інформаційними матеріалами про лікарські засоби підприємства «Ліктрави» у популярній програмі «Здоров'я».
2003-2004 р виступала у ролі режисера-координатора на обласному радіо, а також ведучої циклу радіопередач про застосування препаратів «Ліктрави» для профілактики та лікування захворювань.
Вересень 2015 – липень 2016 р, робота головним технологом на підприємстві, яке виготовляє ДД та лікувально-профілактичні засоби з меду та продуктів бджільництва, лікарської рослинної сировини. Продукція: фітапідраже, фітапікреми, бальзами тощо.
26.04.2000 – 2012р робота на фармацевтичному підприємстві «Ліктрави»

2000-2005 - Старший майстер виробництва, заступник начальника виробництва

Обов'язки: безпосереднє управління персоналом (89 чоловік) та діяльністю виробництва; складання планів, звітів та всієї необхідної виробничої документації на протязі зміни (протоколи виготовлення серії, партії, журнали технологічного контролю, журнали по контролюванню мікроклімату, складання нарядів на нарахування з/п персоналу виробництва).
Активна участь у засвоєнні нових технологій, у запуску нових пілотних серій, партій новітньої продукції.
2006-2007 - Начальник відділу забезпечення якості
Обов'язки: безпосереднє управління персоналом (9 чоловік) та діяльністю відділу; розробка технологічних регламентів, технічних умов та технологічних інструкцій, стандартів підприємства, стандартних робочих методик, основна документація згідно ліцензійних вимог впровадження промислової фармацевтичної діяльності та основної документації для впровадження системи GMP на підприємстві.

2011,червень – Керівник валідаційної групи.
Провідний інженер з валідації технологічних процесів
Спеціалізація: валідація, кваліфікація.
Знання мов: Вільно українська та російська мови, англійська (з словником).
Додаткова інформація:
Володію комп’ютером, як користувач, Microsoft Word, Internet, електронне листування.

Особисті якості: Люблю життя! Творча особистість.
Порядність, пунктуальність, оперативність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: