Резюме від 19 квітня 2010

Наталия

Технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта
2002-2003 – ВПУ № 17 – спеціальність «Оператор комп’ютерного набору, бухгалтер»
2003-2008 – Національний університет харчових технологій – спеціальність «Промислова біотехнологія»

Досвід роботи
Листопад 2003 – серпень 2007 – ВАТ «Молочник» – контролер харчової промисловості експериментальної лабораторії служби головного технолога
1.Знання основ технології виробництва плавлених сирів та масла; лабораторного обладнання, принцип дії і правила експлуатації;
2.Виконання аналізів по визначенню фізико-хімічних властивостей контролю якості сировини і готової продукції на різних стадіях технологічного процесу;
3.Ведення відповідних записів щодо результатів аналізів, проведення досліджень, дегустацій у відповідних журналах;
4.Ведення нормативної документації (НД), що діє в лабораторії згідно Методики системи управління якістю (СУЯ).
Серпень 2007 – вересень 2009 – ВАТ «Молочник» – майстер з обліку цеху плавлених сирів
1.Складання щоденних звітів на підставі кількості виробленої продукції та витрат допоміжних і основних матеріалів;
2.Ведення табельного розкладу, графіків виходу на роботу працівників;
3.Обробка мотивації та коефіцієнту трудової участі (КТУ) персоналу;
4.Ведення НД, журналів цеху згідно Методики СУЯ, контроль за обновленням інструкцій та документації в цілому.

Додаткові відомості
Базовий рівень знань з англійської мови
Досвід роботи з ПК, Microsoft Office, 1С 8.1
Навики роботи з Internet

Особисті якості
Відповідальність, дисциплінованість, старанність, сумлінність, ініціативність, наполегливість, цілеспрямованість, організованість, здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: