Резюме від 29 квітня 2018

Богдана

Зав. магазином, адміністратор магазину

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кіс Богдана Богданівна
Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Хочу багато працювати для процвітання підприємства, отримувати відповідну матеріальну та моральну оцінку своєї роботи. Володію необхідними знаннями, навиками , досвідом та організаційними здібностями. Вмію реально оцінювати свої знання, стараюсь швидко засвоювати те чого не знаю та досягати поставленої цілі. Швидко адаптуюсь до нових методів роботи. Досвід нової роботи сприймаю як підвищення власного професіоналізму.
Дата народження: 19.01.1983р
Місце народження: м.Тисмениця
Місце проживання: м. Тисмениця
Сімейний стан: одружений.

Освіта:
1. 09.2004 - 06.2005 Тернопільська академія народного господарства (кваліфікація: облік і аудит, спеціалізація: обліку і аудиту).
2. 09.2000 - 07.2004 Коломийський економік –правовий коледж ( кваліфікація: бакалавр економіки і підприємництва, спеціалізація: економіка і підприємство).

Досвід роботи:
03.04.2012 – по даний час – м.Івано-Франківськ корпорація Фоззі ТОВ Сільпо завідувача відділу свіжих продуктів
Організація роботи працівників відділу, розробка графіку виходу на роботу, ведення табеля робочого часу, розприділення обов’язки між працівниками, контроль за якістю товару, здійснення замовлення товару, робота з покупцями, ведення документації, організація роботи стажерів, забезпечення виконання планових показників, проведення інвентаризації та облік матеріально товарні цінності. Підтримування зв’язків з постачальниками.
Серпень 2009р. – квітень ТзОВ „Фоззі-фуд” (магазин Сільпо) – продавець – консультант продовольчих товарів. Забезпечення якісного обслуговування покупців, викладка товару, ротація товару, контроль за якість та товарним виглядом товару.
Жовтень 2008р. – березень 2009р. в філії Тисменицьке – відділення ВАТ „Ощадбанк” м. Тисмениця на посаді старший інспектор по кадрах.
Вересень 2007р. – липень 2008р. ПП „Від і До” м. Тисмениця – експедитор. Здійснення замовлення та вчасна доставка товару, контроль за якістю товару, термінами реалізації, ротацією товару, робота з первинними документами. Розприділення обов`язків між продавцями. Пошук нових постачальників з метою розширення асортименту товару. Підтримування зв’язків з постачальниками.

Професійні знання та навики:
Навики работы с компьютером
Навики роботи з Internet
Навики роботи з MC Offise: Word, Excel
Навики роботи з внутрішніми програмами: Аassistant, Rubicon, FZ- клієнт.

Знання мови
•Українська, російська – вільно розмовляю та пишу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: