Резюме від 11 травня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4815005

Токарь, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Підсобник

з 05.2015 по 09.2017 (2 роки 4 місяці)
Агробуддеталь, Вінниця (Будівельно-ремонтна ,столярна.)

Виконував усі ремонтно-будівельні роботи під ключ.

Освіта

Професійно технічне училище 11

Токар, Миколаїв (Миколаївська обл.)
Середня спеціальна, з 1973 по 1976 (2 роки 9 місяців)

Вивчав токарну справу.Матеріали і технологія машинобудівництва.Технічне креслення.Допуски і технічні замірування.

Знання і навички

Токар раціоналізатор.До кожної невеликої партії деталей різний

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

По закінченню учиглеща здобув професію (токаря чптвертого розряду), та працював на заводі ЮТЗ-"Зоря" м.Миколаїв, де пропрацював до травня 1977р.З 05.05.1977 по 24.05. 1979р.проходив військову строкову службу. По закінчнню служби прибув ум.Віннеця і влаштувався на завод Об'єднання "Жовтень"токарем четвертого розряду.В1983р.присвоїли токаря п'ятого розряду.Також у 1983р.здобув суміжну професію фрезерувальника третього розряду, но продовжував працювати токарем по 1987р.З Об'єднання " Жовтень"в1987.р.був відкомандированним на застройку будинків для пострадавших на Чернобільській АЕС с.Півні Фастівського рн.Київської обл., де працював каменярем третього розряду.В цьомуж році був направлений заводом на будівництво малосімейного будинку для заводчан.По закінченню будівництва знову працював токарем . В 1991р.був переведений токарем шостого розряду.В1992р.на базі ц.09 Обєднання"Жовтень" був переведенний на завод "Скиф" токарем по шостому розряду. В1993р.завод підходив до банкруцтва .Переводили електроенергію і металли на металлобрухт.Я питався збажанням.ротись.Невидержав такої політики і в серпні 1993р.був звільненним за власним бажанням.На цьому моя діяльність токаря здавалось скінчилася. Влаштувався вЖД-Майстерні по робочому договору токарем полуавтоматчиком де обслуговував десяток станків в зміну.Но при такій праці , зарплати достойної я так і не діждав.Доробив до закінчення договору і звільнився.Потім подався на заробітки по будівельні лінії.І так далі і все різне.А в основу ремонтно будівельні роботи,євроремонти.Проходив курси електрика і працював електриком з допуском до 1000V.

Вданий час пенсіонер.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: