Резюме від 20 квітня 2023 PRO

Марина

Менеджер з закупівель, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Дубно
Готовий працювати:
Дубно, Луцьк, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер постачання

з 12.2013 по 04.2023 (9 років 4 місяці)
ПрАТ Дубномолоко, Дубно (Харчова промисловість)

Участь у розробці нових проектів, пошук нових інгредієнтів та матеріалів,участь у тестуванні,контроль погодження макетів, формування поточних платежів в 1С, контроль загальної дебіторської заборгованості постачальників, формування місячного бюджету,моніторинг цін, закупівля основних матеріалів та контроль за залишками на складах,організація вигрузки машин, робота з браком, поверненням, рішенням спірних питань з постачальниками, контроль за виконанням заявок, підготовка документації на тендер, погодження підписання угод та специфікацій.

Начальник відділу постачання

з 09.2009 по 07.2012 (2 роки 10 місяців)
ТзОВ "Ливарно-механічний завод", Дубно (Металургійна промисловість, металообробка)

закупівля основних та поточних матеріалів для виробництва, контроль залишків на складі, розрахунок норм витрат матеріалів, пошук вигідних пропозицій для закупівлі, проведення переговорів з потенційними постачальниками, моніторинг цін, підготовка документації для участі в тендерних закупівлях. Розширення кліентської бази для ринку збуту готової продукції, контроль дебіторської заборгованості по контрагентах.

Управитель

з 10.2008 по 09.2009 (11 місяців)
ТзОВ"Букмекерська контора Марафон", Дубно (Готельно-ресторанний бізнес)

підбір персоналу (проведення співбесід з потенційними працівниками)пошук приміщення для бізнесу,оформлення угод з орендодавцями,організація та контроль за роботою каси,прогнозування, ведення звітної документації, оформлення звітності для податкової інспекції, організація та проведення реклами.

Менеджер з реалізації

з 10.2005 по 09.2008 (2 роки 11 місяців)
видавництво "Ранок", Дубно (друкована продукція)

реалізація друкованої продукції по шкільним закладам, вміння працювати з товаром(замовлення, прийом, переоблік, повернення),побудова ефективної системи продажів, планування маршруту для максимально зручної доставки,виконання плану продажів компанії,звітність,анілітика

Освіта

РДГУ

Педагог, Рівне
Вища, з 2005 по 2007 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Розрахунок залишків матеріалів,проведення переговорів. Наявність водійського посвідчення категорії "В" Робота в системі ХАССП, аналітика показників, Вміння працювати з великою кількістю SKU

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

працюю в харчовій промисловості, відділ постачання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: