Резюме від 9 листопада 2020 PRO

Вікторія

Няня, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь, Помічник вихователя, адміністратор

з 07.2018 по 11.2020 (2 роки 4 місяці)
Бейбі Бест, ЛогоКлуб, Бджілка, Вінниця (навчання та розвиток)

З 16.07.2018 по 28.09.2018 працювала в приватному закладі дошкільної освіти "Бейбі Бест" на посаді помічник вихователя. В мої обов'язки входило дотримання особистої гігієни дітей, я годувала діток, була співучасником в проведенні ряду занять , а також неодноразово брала ініціативу у проведенні занять за програмою, гуляла з дітьми на свіжому повітрі, вкладала дітей спати , підтримувала санітарно-гігієнічний стан групи, щоденно інформувала батьків про успіхи їх дітей, дотримувалась індивідуальних потреб малечі.
З 24.10.2019 по 29.05.2020 працювала адміністратором в дитячому центрі.
З 01.07.2020 підробляю вихователем міні-садочку.
До того ж,моє хобі ще з дитинства- хендмейд, тому із задоволенням навчу діток створювати цікаві та корисні речі власноруч. Моя осоливість у швидкому знаходженні спільної мови та захоплень із дітьми та їх батьками.

Освіта

ВДПУ

Дошкільної, початкової освіти та мистецтв, спеціальність: дошкільна освіта та логопедія, Вінниця
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Я випускниця Вінницького державного педагогічного університету ім.Михайла Коцюбинського за спеціальністю "Дошкільна та початкова освіта".Маю диплом з присвоєною мені кваліфікацією бакалавра дошкільної освіти.Вихователя дітей раннього та дошкільного віку . Вчителя початкових класів.
Я проходила практику в чотирьох садочках Вінниці.Кожна з них складала по 1місяцю.За цей період я перейняла досвід вихователів у навчанні дітей, а саме: привчати дітей до розпорядку дня, проводити заняття , прогулянки , загартовування, вирішувати конфліктні ситуації , спонукати дітей до вирішення поставлених перед ними задач, проводити виховну роботу з батьками, організовувати тематичні свята.

Знання мов

Польська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: