• PRO

Семен

Шеф-повар

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
30 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд шеф

з 02.2022 по 02.2023 (1 рік)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

* р-н "Хата" :

Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.



* р-н "SNTR" :

Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану


М.Чернівці

Керуючий ресторанного бізнесу - Бренд шеф

з 01.2021 по 09.2024 (3 роки 8 місяців)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу

*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб

*Закупка обладнання

*Технічна складова будови від фундаменту до запуску

*Підбір персоналу та його навчання

*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні

*Керування персоналом 60 осіб



Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Бренд-Шеф

з 06.2020 по 01.2021 (7 місяців)
Ресторани Сави Лібкина, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:

(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками

*Навчання персоналу

*Розробка меню

*Керування персоналом 20 осіб


М.Одеса

Бренд шеф

з 04.2019 по 06.2020 (1 рік 2 місяці)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

*Відкриття ресторану з 0

*Створення автентичного італійського меню

*Проведення майстеркласів

*Контроль показників продажів меню

*Сезонні оновлення

*Проведення банкетів

*Керування персоналом 12 осіб


М.Київ

Су-шеф

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії

*створення технологічних карт

*проведення майстеркласів для шеф-кухарів

*робота з молекулярною кухнею

*проведення гастро-шоу "звана вечеря"


М.Київ

Шеф-кухар

з 11.2017 по 11.2018 (1 рік)
Portfolio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб

Шеф-кухар

з 01.2017 по 10.2017 (9 місяців)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

*Контроль та навчання персоналу

*Робота з постачальниками

*Проведення весіль 300+ осіб

*Обслуговування тенісних кортів та готелю

корпоративів

*Складання авторського меню

*Робота з показниками кухні.

*Керування персоналом 10 осіб


М. Буча

Кухар

з 12.2014 по 12.2016 (2 роки)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski

*робота на гарячому та кондитерських цехах

*участь в авторських кейтерінгах , банкетах

*Обслуговування гостей вищого сигменту


М.Вроцлав Польща..

Освіта

ЧТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Підвищення кваліфікації та українська освіта

Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu

Logistyka, Вроцлав
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна

Київ
Середня, з 2012 по 2014 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Музична школа по класу «Саксофон»

5 років

Знання і навички

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • Iiko
  • Poster
  • Syrve
  • Організація роботи ресторанів
  • Комунікабельність
  • Адаптивність
  • Європейська кухня
  • Українська кухня

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — вільно

Додаткова інформація

Портфоліо страв:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)







Роботи з ресторанами України:



* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)

* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)

* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)

* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)

* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)

* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)

* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)

* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)

* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)

* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)

* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)

* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: