- PRO
Семен
Шеф-повар
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4836953/
Досвід роботи
Бренд шеф
з 02.2022 по 02.2023
(1 рік)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
* р-н "Хата" :
Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.
* р-н "SNTR" :
Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану
М.Чернівці
Керуючий ресторанного бізнесу - Бренд шеф
з 01.2021 по 09.2024
(3 роки 8 місяців)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу
*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб
*Закупка обладнання
*Технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання
*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні
*Керування персоналом 60 осіб
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Бренд-Шеф
з 06.2020 по 01.2021
(7 місяців)
Ресторани Сави Лібкина, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Розробка меню
*Керування персоналом 20 осіб
М.Одеса
Бренд шеф
з 04.2019 по 06.2020
(1 рік 2 місяці)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
*Відкриття ресторану з 0
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню
*Сезонні оновлення
*Проведення банкетів
*Керування персоналом 12 осіб
М.Київ
Су-шеф
з 11.2018 по 04.2019
(5 місяців)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*створення технологічних карт
*проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*робота з молекулярною кухнею
*проведення гастро-шоу "звана вечеря"
М.Київ
Шеф-кухар
з 11.2017 по 11.2018
(1 рік)
Portfolio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб
Шеф-кухар
з 01.2017 по 10.2017
(9 місяців)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
*Обслуговування тенісних кортів та готелю
корпоративів
*Складання авторського меню
*Робота з показниками кухні.
*Керування персоналом 10 осіб
М. Буча
Кухар
з 12.2014 по 12.2016
(2 роки)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski
*робота на гарячому та кондитерських цехах
*участь в авторських кейтерінгах , банкетах
*Обслуговування гостей вищого сигменту
М.Вроцлав Польща..
Освіта
ЧТЕІ КНТЕУ
Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)
Підвищення кваліфікації та українська освіта
Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu
Logistyka, Вроцлав
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)
Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна
Київ
Середня, з 2012 по 2014 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Музична школа по класу «Саксофон»
5 років
Знання і навички
- MS Word
- MS Excel
- MS Office
- 1С
- MS PowerPoint
- Iiko
- Poster
- Syrve
- Організація роботи ресторанів
- Комунікабельність
- Адаптивність
- Європейська кухня
- Українська кухня
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Польська — вільно
Додаткова інформація
Портфоліо страв:
[
Роботи з ресторанами України:
* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)
* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)
* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)
* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)
* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)
* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)
* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)
* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)
* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)
* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)
* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)
* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни -
Бренд-шеф, консультант, технолог
Інші країни, Київ , ще 2 міста -
Шеф-повар
80000 грн, Інші країни, Київ -
Су-шеф
Інші країни -
Шеф-повар
Інші країни -
Шеф-кухар
Інші країни