Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Семен

Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Проєктна Робота

з 02.2022 по 02.2023 (1 рік)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду

р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану

Бренд-шеф

з 01.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.

Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Бренд-Шеф

з 06.2020 по 01.2021 (7 місяців)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів

Концепт шеф ресторану / Шеф-кухар

з 01.2019 по 06.2020 (1 рік 5 місяців)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.

Су-шеф

з 01.2018 по 01.2019 (1 рік)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"

Додаткова робота

Шеф-кухар

з 01.2017 по 01.2019 (2 роки)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб

Кухар

з 12.2014 по 12.2017 (3 роки)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.

Освіта

ЧТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Підвищення кваліфікації та українська освіта

Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu

Logistyka, Вроцлав
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна

Київ
Середня, з 2012 по 2014 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Музична школа по класу «Саксофон»

5 років

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Iiko Poster Syrve Організація роботи ресторанів Комунікабельність Адаптивність Європейська кухня Українська кухня

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — вільно

Додаткова інформація

Портфоліо страв. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)



Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття
*Губернія (Житомир) оновлення
*Portfolio (Київ) оновлення
*Raysky (Одеса) відкриття
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття
*SNTR(Чернівці) відкриття
*Хата (Чернівці) оновлення
*Кефаль (Львів) відкриття


Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"


Водійське посвідчення категорії B2

Захоплення : Туризм , Авто , Кино

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: