Резюме від 21 березня 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу), 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
Svoi, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2020 по 06.2021 (9 місяців)
Ресторація «Хата», Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
Паб "Гойра", Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2017 по 09.2019 (2 роки 8 місяців)
Р.К. "Бартка", Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 07.2016 по 01.2017 (6 місяців)
Ресторан "Панська Гуральня", Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 01.2016 по 04.2016 (3 місяці)
ресторан "Грано", Черновцы (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 03.2015 по 01.2016 (10 місяців)
кафе "Шиллер", Черновцы (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 09.2013 по 12.2014 (1 рік 3 місяці)
ресторан "Сезам", Черновцы (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ПУЕТ

Технологія харчування, Полтава
Незакінчена вища, з 2008 по 2011 (2 роки 11 місяців)

Знання і навички

Європейська та Україгська кухні, піцеолл, сушист,

Додаткова інформація

Відкриття хостел-кафе " Сквер" розробка меню та запуск. В 2018 році запуск нового ресторану.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: