Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Віталій

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Засновник компанії

з 12.2023 по нині (5 місяців)
KavalOk, Львів (Роздрібна торгівля)

Виробництво крафтової копченої та сировʼяленої продукції

Бренд-шеф

з 06.2023 по 12.2023 (6 місяців)
Horoshi Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 03.2023 по 06.2023 (3 місяці)
Ma Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 04.2022 по 04.2023 (1 рік)
Gazda Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск ресторана Медівня часткове оновлення меню та окремих страв інших закладів мережі.
Підбір та навчання команди.
Розробка меню, окремих страв та калькуляційних карт з урахуванням рентабельності. Контроль роботи кухні. Робота з 1с. Контроль якості та цін на сировину. Розробка та впровадження напоїв.

Шеф-кухар(Бренд-шеф)

з 07.2020 по 01.2022 (1 рік 6 місяців)
Воєводино Резорт, Тур'я-пасіка (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану та запуск кухні з нуля.Управління трьома ресторанами та сніданками(шведська лінія),страви дня,спец.пропозиції від Шефа.
Розробка меню,навчання кухарів,робота на процесах,видача страв.Контроль технології приготування страв.Контроль чистоти на кухнях.Контроль закупок та замовлення товару і т.д.

Шеф-кухар

з 09.2019 по 04.2020 (7 місяців)
ГК "Плай" ресторан "Карпатська ружа", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Шеф-кухар

з 09.2018 по 08.2019 (11 місяців)
Городок, Мигово (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні та ресторану з нуля

Шеф-повар

з 03.2017 по 03.2018 (1 рік)
Юшка Шніцель Бар, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск с 0

Бренд-шеф

з 05.2016 по нині (8 років)
Проектна робота, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота!Розробка меню та його впровадження.Підбір кухарів і навчання.Підбір та закупка обладнання,інвентарю,складання технологічних карт.

Шеф-повар

з 10.2015 по 06.2016 (8 місяців)
"Євроготель", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Разроботка меню,обучение персонала

Су-шеф/шеф-пиццайоло

з 05.2013 по 10.2015 (2 роки 5 місяців)
Городское кафе #1, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2012 по 06.2013 (9 місяців)
ГК "Maliby", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 01.2012 по 12.2012 (11 місяців)
ФК "Таврия", Симферополь (Краса, фітнес, спорт)

Освіта

СВПУСОиС

Повар/кондитер, Симферополь
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Розробка меню,окремих страв,навчання персоналу,майстер-класи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Розробка меню, майстер-класи, ребрендинг проекту, відкриття з "нуля", навчання кухарів і підвищення їх професійної кваліфікації.

Позитивно налаштований на роботу, люблю свою професію, постійно готовий дізнаватися нове і передавати знання іншим.

Креативний, наполегливий, амбітний, позитивний.
Знання кухонь світу: Українська / Чорноморська, Італійська, Французька, Іспанська, Грузинська, Японська, Південно-американська, Грецька

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: