Віталій
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3456565
Досвід роботи
Засновник компанії
з 12.2023 по нині
(5 місяців)
KavalOk, Львів (Роздрібна торгівля)
Виробництво крафтової копченої та сировʼяленої продукції
Бренд-шеф
з 06.2023 по 12.2023
(6 місяців)
Horoshi Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
з 03.2023 по 06.2023
(3 місяці)
Ma Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
з 04.2022 по 04.2023
(1 рік)
Gazda Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск ресторана Медівня часткове оновлення меню та окремих страв інших закладів мережі.
Підбір та навчання команди.
Розробка меню, окремих страв та калькуляційних карт з урахуванням рентабельності. Контроль роботи кухні. Робота з 1с. Контроль якості та цін на сировину. Розробка та впровадження напоїв.
Шеф-кухар(Бренд-шеф)
з 07.2020 по 01.2022
(1 рік 6 місяців)
Воєводино Резорт, Тур'я-пасіка (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану та запуск кухні з нуля.Управління трьома ресторанами та сніданками(шведська лінія),страви дня,спец.пропозиції від Шефа.
Розробка меню,навчання кухарів,робота на процесах,видача страв.Контроль технології приготування страв.Контроль чистоти на кухнях.Контроль закупок та замовлення товару і т.д.
Шеф-кухар
з 09.2019 по 04.2020
(7 місяців)
ГК "Плай" ресторан "Карпатська ружа", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Сезонна робота
Шеф-кухар
з 09.2018 по 08.2019
(11 місяців)
Городок, Мигово (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кухні та ресторану з нуля
Шеф-повар
з 03.2017 по 03.2018
(1 рік)
Юшка Шніцель Бар, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск с 0
Бренд-шеф
з 05.2016 по нині
(8 років)
Проектна робота, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота!Розробка меню та його впровадження.Підбір кухарів і навчання.Підбір та закупка обладнання,інвентарю,складання технологічних карт.
Шеф-повар
з 10.2015 по 06.2016
(8 місяців)
"Євроготель", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Разроботка меню,обучение персонала
Су-шеф/шеф-пиццайоло
з 05.2013 по 10.2015
(2 роки 5 місяців)
Городское кафе #1, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 09.2012 по 06.2013
(9 місяців)
ГК "Maliby", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 01.2012 по 12.2012
(11 місяців)
ФК "Таврия", Симферополь (Краса, фітнес, спорт)
Освіта
СВПУСОиС
Повар/кондитер, Симферополь
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Розробка меню, майстер-класи, ребрендинг проекту, відкриття з "нуля", навчання кухарів і підвищення їх професійної кваліфікації.
Позитивно налаштований на роботу, люблю свою професію, постійно готовий дізнаватися нове і передавати знання іншим.
Креативний, наполегливий, амбітний, позитивний.
Знання кухонь світу: Українська / Чорноморська, Італійська, Французька, Іспанська, Грузинська, Японська, Південно-американська, Грецька
Схожі кандидати
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Дніпро, Запоріжжя
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Івано-Франківськ, Львів
,
ще 6 міст
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Дніпро, Київ
,
ще 5 міст
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 грн, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно