Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Sergeу

Інженер з охорони праці, пожежної безпеки, 36 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Малин
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу з охоронипраці

з 06.2023 по нині (11 місяців)
ТОВ "ПІСКІВСЬКИЙ ЗАВОД СКЛОВИРОБІВ", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Контроль за додержанням у підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за наданням робітникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці.
Вивчення умов праці на робочих місцях, підготовка пропозиції щодо розроблення і упровадження більш досконалих конструкцій обгороджувальної техніки, запобіжних і блокувальних пристроїв, інших засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.
Участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-технічних пристроїв санітарно-побутових приміщень, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці і у разі виявлення порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників або можуть привести до аварії; вживає заходів щодо припинення експлуатації машин, устаткування і виконання робіт у цехах, на дільницях, на робочих місцях.
Разом з іншими підрозділами підприємства робота з атестації та сертифікації робочих місць і виробничого устаткування на відповідність вимогам охорони праці.
Участь у розробленні заходів щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам на виробництві, поліпшення умов праці і доведення їх до вимог нормативних правових актів з охорони праці, а також організаційна допомога з виконання розроблених заходів.
Вчасне проведення відповідними службами необхідних випробувань і технічних оглядів стану устаткування, машин і механізмів, дотримання графіків вимірів параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів, виконання приписів органів державного нагляду і контроль за додержанням чинних норм, правил і інструкцій з охорони праці, стандартів безпеки праці у процесі виробництва, а також у проектах нових виробничих об’єктів та тих, що реконструюються, участь у прийманні їх до експлуатації.
Участь у розгляді питання про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням ними трудових обов’язків.
Надавати методичну допомогу у вкладанні переліків професій і посад, відповідно до яких працівники мають проходити обов’язкові медичні огляди, а також переліки професій посад, відповідно до яких на основі чинного законодавства надається компенсація та пільги за важкі, шкідливі або небезпечні умови праці; під час розроблення і перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства, системи стандартів безпеки праці; з організації інструктажу, навчання і перевірки знань працівників з охорони праці.
Проводення вступні інструктажі з охорони праці з усіма, хто приймається на роботу, приїздить у відрядження, учнями і студентами, які прибули на проходження виробничого навчання або практику.
Участь у складанні розділу “Охорона праці” колективного договору

Інженер з охорони праці

з 09.2022 по 06.2023 (9 місяців)
П(ПО)СП "Малинівське", Малин (Сільське господарство, агробізнес)

Участь у створенні безпечних умов начально-виховного процесу у закладі, в організації й координуванні роботи з охорони праці, забезпеченні функціонування системи управління охороною праці Контроль за додержанням у підрозділах закладу законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за наданням працівникам закладу встановлених пільг і компенсацій за умови праці.

Вивчення умов праці на робочих місцях, готує і вносить пропозиції щодо розроблення і впровадження більш досконалих засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.
Участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-технічних пристроїв, санітарно-побутових приміщень, засобів колективного та індивідуального захисту учасників навчально-виховного процесу, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці, і у разі виявлення порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю учасників навчально-виховного процесу або можуть призвести до аварії, вживає заходів щодо припинення експлуатації машин, устаткування і виконання робіт у приміщеннях та на території закладу, на робочих місцях.

Розробляє і здійснює заходи щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам у процесі трудової діяльності, поліпшення умов праці та доведення їх до вимог нормативно-правових актів з охорони праці, а також надає організаційну допомогу з виконання розроблених заход

Розгляд питань про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам закладу каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням, пов’язаним із виконанням ними трудових обов’язків, забезпечує підготовку відповідних документів.
Перегляд інструкцій з охорони праці, стандартів безпеки праці, бере участь у розробленні відповідних розділів, пов’язаних із питаннями охорони праці, посадових інструкцій працівників закладу.

Організація інструктажів, навчання і перевірки знань працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності, в тому числі вступні інструктажі з охорони праці з усіма, кого приймають на роботу.

Участь у складанні розділу «Охорона праці» колективного договору, у розслідуванні випадків виробничого травматизму, професійних захворювань, вивчає їхні причини, аналізує ефективність заходів щодо їхнього запобігання, які впроваджуються у навчальному закладі.

Поточна документація та звітність із охорони праці за встановленими формами і у відповідні терміни.

Інженер з охорони праці

з 09.2018 по 07.2022 (3 роки 10 місяців)
ТОВ "ГЕОЮНІТ", Київ (Гірнича промисловість)

Впроваджувати систему охорони праці, здоров’я, та навколишнього середовища у всіх підрозділах сейсмопартії. Проводити заходи щодо забезпечення дотримання нормативів з питань безпеки праці. Контролювати дотримання працівниками сейсмопартії посадових та робочих інструкцій з питань охороні праці. * проводити вступній інструктаж з ОП для працівників та відвідувачів сейсморозвідувальної партії.
* забезпечувати всіх працівників сейсмопартії правилами, стандартами, положеннями, інструкціями та іншими нормативними документами з охороні праці у відповідності з фаховими характеристиками роботи кожного працівника.
* розробляти поточні і перспективні плани заходів щодо безпечних умов праці.
* вести облік і аналіз нещасних випадків, професійних захворювань і аварій а також шкоди від цих подій.
* організувати і проводити заходи по підвищенню кваліфікації і перевірці знань персоналу з питань охорони праці.
* своєчасно доводити до виробничих підрозділів сейсмопартії інформацію стосовно змін та доповнень до діючих нормативів по охорони праці.
* складати статистичні звіти з питань охорони праці в сейсмопартії та надавати іх керівництву.

Начальник відділу з охорони праці

з 01.2016 по нині (8 років 4 місяці)
ПРАТ "РЕЙЛ", Malin (Машинобудування)

Контроль та організація належного функцінування системи управління охорони праці в будівельній організації (участь у розробці наказів, положень, інструкції з ОП).
Організація навчання та атестації персоналу будівельної організації, контроль за проходженням м/о.
Контроль за дотриманням вимог ОП, охорони навколишнього середовища на об'єктах будівництва під час виконання робіт підрядними, субпідрядними організаціями.
Робота з державними наглядовими органами з питань ОП, охорони навколишнього середовища, супроводження перевірок.
Контроль дотримання працівниками підрядних, субпідрядних організацій рішень з питань охорони праці.
Виконання функцій і завдань передбачених типовим положенням про Службу охорони праці.
Організація взаємодії в питаннях ОП з відділами ОП замовника.

Освіта

Малинський Лесотехнічний коледж (технікум), Київський авіаційнний коледж (техникум)

Технолог, економист, Малин
Незакінчена вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Технологія лесозаготівлі і переробки деревини

Знання і навички

Користувач ПК Управлінські навички

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я ТА ПО БАТЬКОВІ: Cударик Сергій Миколайович
ПОСТІЙНА АДРЕСА: Україна, Житомирська область, Малинський район, м Малин, вул.
II – а Лісна – 14а.
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

МЕТА: Отримання необхідного та професійного досвіду, використовувати і реалізувати на роботі.
ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 20.07.1975 року
ДИПЛОМИ ТА СЕРТИФІКАТИ: 1992 – 1997 Малинський лісотехнічний технікум,
спеціальність: лісозаготівля і транспортування деревини, за класифікацією: технік-технолог.
1999 – 2001 Київський авіаційний технікум, « Економіка підприємства».



ДІЛОВІ ЯКОСТІ: Відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, старанність, вмію працювати в команді, швидко освоюю нову інформацію, розуміюсь в механіці, люблю охайність і порядок в справах.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• Можливість відряджень: так
• Відношення до переїзду в інше місто: за наявності гуртожитку
• Вік: 48 роки
• Сімейний стан: одружений
• Наявність дітей: 23 і 12 років
• Наявність водійських прав: посвідчення „в” категорії
• Захоплення: виготовлення столярних виробів з дерева, робота з каменем.

МОВНІ ДАНІ: Українська - вільно; російська - вільно, англійська – зі словником
Шукаю роботу Інженера з охорони праці

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: