Резюме від 3 липня 2018 PRO

Вячеслав

Адміністратор, менеджер з кредитування, верифікатор, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер з кредитування.

з 11.2017 по 06.2018 (7 місяців)
ТОВ "Партнер Фінанс", Київ (Видача мікро-кредитів.)

Обов'язки: Прийом та видача грошових коштів, якісне та швидке обслуговування клієнтів, ведення первинної касової документації, консультація клієнтів по вхідній та вихідній телефонній лінії, підтримка чистоти відділення, вирішення конфліктних ситуацій, навчання нових співробітників та введення в робочий процес.

Освіта

КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

ФЕтаУ, публічне управління та адміністрування., Київ
Вища, з 2016 по 2018 (1 рік 5 місяців)

Здатність оцінювати ефективність економічної діяльності економічних суб'єктів, забезпеченість ресурсами, поведінку державних служб, виконання прийнятих управлінських рішень; Уміння аналізувати статистичну інформацію, наукові публікації, практичний досвід використання різних методів та інструментів публічного управління соціально-економічними процесами;
Уміння узагальнювати результати досліджень, розробляти прогнози, проекти програм та стратегій, центральних та місцевих буджетів, готувати наукові огляди, доповідні записки, наукові звіти, статті;
Здатність викладати економічні дисципліни у навчальних закладах різних рівнів освіти.

Додаткова інформація

Захоплююсь пошуком недоліків в законодавстві України та практичним їх застосуванням.
Комунікабельний, знаходжу спільну мову з людьми, вмію вирішувати конфліктні ситуації, ціленаправлений, пунктуальний, здатний мотивувати співробітників для досягнення поставлених цілей. Повноцінний користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Здатний до швидкого навчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: