Резюме від 7 січня 2019 PRO

Валерій

Технічний директор, енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
69 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Енергетик цеха

з 12.2006 по 01.2018 (11 років 1 місяць)
ЗАТ "Кримський ТИТАН", Армянськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Експерт у сферах: Управління. Теплогазоенергетичне забезпечення

Останні 12 років здійснював керівництво енергетичною службою на підприємстві ЗАТ «Кримський ТИТАН» у кількості 33 осіб (електрики, сантехники, слюсарі-ремонтники по експлуатації газопроводу та запірної арматури 3 – 0,5 кг, слюсарі-ремонтники по експлуатації і ремонту паропроводів та запірної арматури 3-14 кг).

Коротко про себе: Непогано розбираюся в адаптації, експлуатації та ремонті асинхронних електромоторах вітчизняного та імпортного виробництв, схемах управління і захисту електроприводів. Виборі кабельної продукції під певне навантаження і умови експлуатації. Схемах освітлення з урахуванням АВР, типах світильників з огляду на умови експлуатації. Мав досвід роботи з частотними перетворювачами. Активно займався оновленням парку пускової, комутуючої, керуючої апаратури, а також автоматичних, у тому числі «УЗО», вимикачів. Маю 5 групу допуску для робіт в електроустановках до і вище 1000В. Допуск до робіт на паропроводах. Допуск до робіт на газопроводах середнього і низького тисків. Досвід роботи з документацією.

Освіта

Дніпродзержинський хіміко-технологічний технікум

Електроустаткування промислових підприємств та установок, Кам'янське
Середня спеціальна, з 1977 по 1980 (2 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Бажана заробітна плата - від 25 000 гривень на місяць

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: