Резюме від 23 липня 2018

Лариса

Младший юрист, помощник юриста

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

МЕЛЬЯНОВСЬКА ЛАРИСА ЮРІЇВНА

Мета – заміщення вакантної посади помічника юриста / адвоката; молодшого юриста.

Контактна інформація:
номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2012 – 2016 – Національна академія внутрішніх справ; бакалавр права, напрям підготовки – «Правознавство».
2016 – 2018 – Національна академія внутрішніх справ; ступінь вищої освіти – магістр, спеціальність – 081 Право, спеціалізація – цивільно-правова діяльність, освітня програма – «Керівники та професіонали у галузі правознавства та правоохоронної діяльності».

Досвід роботи:
Квітень 2018 року – червень 2018 року – юрист-експерт громадської організації «Антикорупційна агенція України» при Голосіївській районній державній адміністрації в м. Києві (опрацювання звернень громадян; укладання та подання різних документів до місцевих державних органів влади, комунальних підприємств, правоохоронних органів міста Києва і Київської області; підготовка документації до участі в тендерах; оформлення доручень на виконання різних дій; вивчення ринку землі, будівництва та оренди нерухомості у Васильківському районі Київської області на прохання керівника; участь у презентаціях та переговорах про реалізацію продукції; ведення офісної документації тощо).
Професійні навички та знання:
досвід роботи з комп'ютером: уміння працювати з пакетом MS Office (Excel, Power Point, Word, WordPad), з різними браузерами (Opera, Firefox, Chrome, Amigo, Internet Explorer); навички роботи з операційною системою Windows;
володіння оргтехнікою: сканер, копіювальне обладнання;
відмінні знання законодавства України, уміння користуватися програмою IPlex.Закони;
уміння працювати з документами, грамотно їх укладати та правильно оформлювати.

Знання мов: українська (грамотне усне й писемне мовлення; наявність посвідчення про вільне володіння державною мовою), російська (вільно), англійська (В 2).

Інше:
вік – 23 роки;
сімейний стан – незаміжня;
наявність дітей – не маю;
наявність шкідливих звичок – не маю.
риси характеру: відповідальна, акуратна й уважна в роботі документами, спокійна, урівноважена, пунктуальна, здатна працювати в команді й швидко навчатися, націлена на позитивний результат, неконфліктна, самостійна, порядна, чесна, цілеспрямована.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: