Резюме від 27 серпня 2018

Володимир

Диспетчер, логіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Період роботи : з січня 2013 і по сьогодні ТОВ «МВ Стеллар»
Посада: фахівець з організації міжнародних перевезень (диспетчер)
Посадові обов'язки: організація підготовки виїзду автомобіля у рейс, супровід водія під час поставлених йому завдань (завантаження, розвантаження, дотримання процедур миття автоцистерни згідно вимог клієнта, оформлення супровідних документів, дотримання термінів прибуття як на завантаження так і на розвантаження), вибір оптимального маршруту, контроль робочого часу водія, вирішення поточних проблем, контроль за термінами дії документів на тягач, напівпричіп, особистими документами водія, та організація їх продовження, надання інформаційної та консультаційної підтримки водію на маршруті, організація повернення документів на підприємство після завершення рейсу, приймання звітності від водія за видані, та витрачені кошти, організація відпусток водіїв, та їх замін. Внесення всіх необхідних данних і 1С бухгалтерію. Територія перевезень: внутрішня Європа, Європа-Україна, Європа-Росія, Європа – Молдова, Європа – Білорусь, внутрішня Україна, Україна – Європа, Україна – Росія, Україна – Молдова, Україна – Білорусь, Молдова – Росія, Молдова – Європа, Молдова – Україна, Росія – Європа.
Останні два роки, робота із польський філіалом компанії ( автомобілі на польській реєстрації з базою та офісом у Польщі), робота із словацьким підрозділом. У підпорядкування не менше 17 автомобілів класу євро 6/ євро 5 (автомобілі міжнародного напрямку), при перевезеннях на внутрішньо український напрямках, кількість підпорядкованих машин сягала 30-35 авто.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: