Резюме від 8 травня 2024

Іра

Диспетчер, логіст, оператор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами, диспетчер

з 01.2018 по 01.2024 (6 років)
Mediacast TV (трансляція укаїнського телебачення за межі України), США (ЗМІ, медіа)

Досвід роботи з різними програмами. Спілкувалася з людьми з усього світу (США, Канади, і ін.), допомагала підключати пристрої, трішки виправляла технічні несправності. Попередня робота пов'язана з спілкуванням з керівниками підприємств та технологами.
Хочу приєднатися до компанії, де зможу використовувати свій досвід та навички. Маю намір працювати віддалено, область та країна значення не мають, можна і без оформлення).
Звикла працювати не відходячи від робочого місця, хоч це і дистанційно. Перевагою буде вільний графік, або після 14год. (чи нічні зміни). Не лякає нудна, монотонна робота. Розгляну різні пропозиції роботи за комп'ютером, крім продажів.

Знання і навички

Досвід спілкування з людьми з усіх куточків світу дистанційно. Досвід спілкування з керівниками підприємств На попередніх роботах навчання проходила тільки декілька годин. Погоджуся на оплату від виконаної роботи Працювала з різними програмами Перевагою є графік після 14год. або вільний графік роботи

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: