Резюме від 12 квітня 2024

Ірина

Менеджер відділу доставки, оператор в Німеччину, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Школа 293

Київ
Середня, з 1993 по 2004 (11 років)

Знання і навички

Цілеспрямованість Комунікабельність Ведення CRM Користувач 1С Робота із запереченнями

Знання мов

  • Німецька — просунутий
  • Українська — вільно

Інвалідність

Перша група.

Додаткова інформація

Доброго дня. Я з України але наразі живу в Німеччині. Я на інвалідному візку, тому шукаю віддалену роботу, в ідеалі - з офіційним працевлаштуванням в Німеччині для інтеграції в країні. Але також розгляну різні пропозиції віддаленого працевлаштування в Україні. Рівень Німецької Б2 (закінчила курс, але екзамен і сертифікат буде пізніше, зараз є сертифікат про успішний екзамен Б1). Базове знання англійської. Ну і звичайно українська. Великий досвід роботи в Україні (більше 15 років) оператором call-центру, менеджером з продажу в різних інтернет магазинах. Моїми обовʼязками були: обробка замовлень, спілкування з клієнтами по телефону і в різноманітних соцмережах, робота з постачальниками, редагування наявності товарів на сайті, тощо. Знайома з майже усіма маркетплейсами (Розетка, пром і т.п). Дуже відповідальна, серйозна, цілеспрямована, стресостійка. Нажаль досвіда роботи в Німеччині ще не було, тому що немає закінченого аусбільдунга, тому досвід розмовний - потрібно більше практики, але вчусь кожен день і готова пробувати працювати також на Німецькій (але було б краще почати з письмових задач)
Холодні дзвінки, де потрібно щось навʼязувати, маркетинг, крипто валюти - не пропонувати. Тільки робота з серйозними роботодавцями, стабільною оплатою без затримок і чіткими обовʼязками (вхідні запити від клієнтів по телефону, електронній пошті і т.п, обробка замовлень, документів тощо). Німецький номер для звʼязку (телефон і месенджери). 01718107582

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: