Резюме від 4 липня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4912171

Секретар, бібліотекар, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Покровське

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУКиМ

Днепропетровский факультет "Киевский университет культуры" Информацийна,библиотечна та архивна справа" Специалист., Дніпро
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Вести інформаційну і документознавчу роботу, забезпечувати необхідною інформацією органи державного управління, підприємства, установи та організації;
визначати основні напрями вдосконалення всієї діяльності;
застосовувати раціональні прийоми пошуку, збору, збереження та використання інформації на основі автоматизованих баз та банків даних, баз знань, а також здійснювати її перевірку та класифікувати джерела інформації за допомогою ручних і автоматизованих засобів.

Інвалідність

Третя група.
Погано бачу на одне око,на роботу не впливае . Об межень не маю.

Додаткова інформація

Особисті якості:

уважна, цілеспрямована, акуратна, відповідальна, порядна, комунікабельна, легко встановлюю контакти з оточуючими, готова навчатися, розвиватися та самовдосконалюватись.



Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: