Резюме від 26 жовтня 2021 PRO

Анна

Вчитель англійської, іспанської мов, репетитор, перекладач, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Мелітополь
Готовий працювати:
Дистанційно, Мелітополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 02.2021 по 09.2021 (7 місяців)
КУ "Водно-спортивний комплекс", Мелітополь (Надання оздоровчих послуг)

Ефективне та культурне обслуговування відвідувачів. Консультування відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надає підприємство. Робота з касою.

Вчитель англійської мови

з 08.2020 по 10.2020 (2 місяці)
Ліцей "Ланжеронівський", Одеса (Освіта, наука)

Навчання та виховання учнів з урахуванням специфіки навчального предмета і віку школярів. Стимулювання соціалізації учнів, формування в них загальної культури забезпечення свідомого вибору ними професії.

Адміністратор

з 06.2019 по 12.2019 (6 місяців)
Готель "Grand Otrada, Resort & Spa", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бронювання номерів; зустріч відвідувачів; реєстрація, розміщення і виписка клієнтів; взаєморозрахунки сторін; складання звітної документації; консультування при особистому зверненні та по телефону про послуги готелю і про можливість ними скористатися;
контроль якості обслуговування клієнтів; контроль над клієнтами в області дотримання ними правил проживання в номерах; координування діяльності персоналу; вирішення конфліктних ситуацій.

Спілкувалася та задовольняла прохання клієнтів (в основному це були іноземці, тому спілкування відбувалося англійською мовою).

Під час перебування гостей у комплексі, допомогала їм спілкуватися з персоналом готелю та іншими людьми, які не володіли англійською мовою. Перекладала меню ресторану, перелік процедур спа-салону (що знаходився на території комплексу) та їх опис, інструкції з пожежної безпеки, а також щодо правил проживання в номерах та інші документи.

Оператор колл-центру

з 07.2018 по 02.2019 (7 місяців)
ТОВ "Водолій", Одеса (Відділ продаж торгово-виробничої компанії)

Спілкування з іноземцями; систематичне висунення пропозицій щодо купівлі товарів; ділова переписка, обробка дзвінків, робота з СРМ, переклад документації, пошук нових клієнтів, прийом певних замовлень або скарг з передбаченим перенаправленням їх до відповідних відділів; звітність перед керівництвом.

Освіта

ОНУ імені І.І.Мечнікова

Романо-германська філологія, англійська філологія, Одеса
Незакінчена вища, з 2016 по 2020 (3 роки 10 місяців)

Знання і навички

CRM

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Іспанська — вище середнього
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно
  • Чеська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: креативність, творчий підхід до вирішення будь-якої задачі, відповідальність, скрупульозність, вміння та бажання працювати на якість та результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: