Резюме від 30 жовтня 2023 PRO

Володимир

Головний інженер-механік сільського господарства, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Березань
Готовий працювати:
Бердичів, Бориспіль, Бровари, Житомир, Київ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний керівник

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
ТОВ "Брусилівський маслозавод", Брусилів (Сільське господарство, агробізнес)

Головний механік, головний енергетик (за сумісництвом), головний інженер-інспектор

з 02.2007 по 07.2018 (11 років 5 місяців)
ТОВ "АТК", Киев, Любар (сільське господарство)

Организація роботи технічної та енергетичної служб елеватора, 5-а група допуску з електробезпеки. Складання планів та організація ремонтів і ТО обладнання.
Реконструкція сушарки ДСП-32 ОТ (заміна пальників, реконструкція зони горіння та змішування повітря з продуктами горіння, автоматизація роботи норій та транспортерів, оптимізація приводів вентиляторів, проектування та монтаж системи рекуперації тепла відпрацьованого теплоносія. Приймав участь в монтажі та наладці обладнання виробництва GSI для транспортування та сушіння зерна (ланцюгові скребкові транспортери, норії G24, G42, сушарки GSI TD 4000, GSI 7000, C707G (для ріпаку). Розробляв та впроваджував міроприємства з надійності електропостачання, зниження енергоємності приводів механізмів, підвищення ефективності електроспоживання підприємства (впровадження комбінованої системи компенсації реактивної потужності, розробка проекту та монтаж резервної лінії електропостачання). Виконання та погодження дозвільних документів. Організовував та контролював виконання робіт з обслуговування та ремонту обладнання фірми Cimbria насінневого заводу ТОВ "АТК". Приймав участь в реконструкції насінневого заводу з метою розширення функціональності та збільшення продуктивності. Складав заявки на придбання запасних частин та витратних матеріалів для обслуговування та ремонту обладнання Cimbria, Westrup, Willy Niklas, Simatek, Union Special, Scan Master.

Головний інженер, технічний директор, голова правління.

з 11.2002 по 03.2004 (1 рік 4 місяці)
ВАТ "Баришівський молокопродукт", Барышевка (Заготівля, переробка, зберігання та реалізація молока та молокопродуктів.)

Організація роботи технічної служби молокозаводу. Реконструкція системи охолодження молока та холодильних камер для зберігання молокопродукції. Монтаж та налаштування фасувальної машини для фасування рідких та в'язких продуктів в упаковку типу пюр-пак.

Оператор фасувальних машин

з 03.2002 по 01.2007 (4 роки 10 місяців)
ТОВ "Бакалія", Киев (Фасування сипучих харчових продуктів та сухофруктів.)

Вдосконалення та налагодження машини з коління волоського горіха. Реконструкція консервного заводу в смт Добровеличківка Кіровоградської обл. (нині Кропивницький). Там же реконструкція котельної.

Головний механік

з 05.2001 по 03.2002 (10 місяців)
ВКФ "Баришівка", Барышевка (Переробка продукції сільського господарства (овочеві та м'ясні консерви))

Організація роботи технічного персоналу консервного цеху та котельної. Реконструкція котельної. Проектування, монтаж та введення в роботу лінії з виготовлення джемів, повидла.

Механік виробничого цеху

з 03.2001 по 05.2001 (2 місяці)
Міський молокозавод №1, Киев (Заготівля і переробка молока, зберігання та реалізація молокопродуктів.)

Організація роботи технічного персоналу виробничого цеху. Реконструкція пластинчатого теплообмінника. Проектування, монтаж та введення в експлуатацію лінії з пастеризації нормалізованого молока при виробництві кисломолочних продуктів.

Головний інженер

з 04.1997 по 03.2001 (3 роки 11 місяців)
ВАТ "Баришівський молокозавод", Барышевка (Заготівля та переробка молока, зберігання та реалізація молокопродуктів.)

Організація роботи технічної служби підприємства. Організація роботи автотранспортного, теплотехнічного та холодильного цехів. Складання планів ремонтів і ТО обладнання та контроль за їх виконанням. Виконання та погодження дозвільних документів.

Механік консервного цеху

з 10.1994 по 03.1997 (2 роки 5 місяців)
Радгосп "Баришівський", СТОВ "Баришівське", Барышевка (Сільське господарство, вирощування зернових і технічних культур, м'ясомолочне тваринництво, овочівництво відкритого і закритого грунтів.)

Виконання робіт з ремонту та ТО обладнання консервного цеху. Введення в дію та обслуговування обладнання мініпекарні, мінімлина.

Освіта

Національний аграрний університет Київ

Механізація с-г, інженер-механік, Киев
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Знаю: -принципи роботи машин, механізмів, ДВЗ, електродвигунів; -способи та форми організації технологічного процесу ремонту і обслуговування техніки. Вмію: -складати плани ремонтів та ТО машин і механізмів; -організовувати та підбирати персонал для експлуатації і обслуговування машин та механізмів.

Додаткова освіта та сертифікати

Національний аграрний університет, аспірантура

1997, 3 роки і 9 місяців

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word AutoCAD КОМПАС КОМПАС-3D Водіння авто Креслення Побудова графіків Створення діаграм

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельність, чесність, порядність, не конфліктний. На кожному робочому місці проводив роботи з підвищення надійності та безаварійності роботи, зниження енергозатратності процесів, покращення умов роботи працівників. Готовий навчатися та освоювати додаткові галузі виробництва. Готовність до переїзду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: