Резюме від 15 вересня 2020 PRO

Катерина

Працівник банку, помічник бухгалтера, фінансист, економіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець 2-ї категорії з продажів роздрібних продуктів.

з 08.2018 по 08.2020 (2 роки)
АТ "Альфа-Банк", Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Надання інформації про продукти та послуги банку існуючим та потенційним клієнтам ; повна ідентифікація клієнтів; консультація клієнтів з питань кредитування ; оформлення кредитних договорів; оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних карт (MasterCard , Visa) ; укладання договорів пов'язаних із залучення коштів на депозит; оформлення страхових продуктів; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; вирішення проблемних ситуацій , які виникають на відділені.

Фахівець з обслуговування клієнтів ( теллер) , з листопада 2015 р. переведена на посаду старший фахівець з обслуговування клієнтів (старший теллер).

з 06.2015 по 08.2018 (3 роки 2 місяці)
АТ "Укрсиббанк", Одесса (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування фізичних та юридичних осіб; відкриття та закриття сховища; консультування клієнтів з питань кредитування, здійснення крос-продажів банківських продуктів; повна ідентифікація та веритифікація клієнтів; робота з готівкою; розрахунково-касове обслуговування; операції з платіжними картками; операції з валютообміну; формування документів дня по касовим операціям в національній та іноземних валютах; прийом та оформлення платежів з погашення кредитної заборгованності; поповнення поточних та депозитних рахунків у тому числі карткових; зведення операцій каси , перевірка касових документів із залишками готівки і касою відділення.

Касир- контролер відділення , з 2013 р.переведена на посаду завідувача касою вдділення .

з 08.2007 по 04.2015 (7 років 8 місяців)
ПАТ "Імексбанк", Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Зберігання готівки і цінностей у сховищі; ведення книг обліку, бланків суворої звітності , облік готівки і цінностей у сховищі; здійснення ідентифікації та веритифікації фізичних та юридичних осіб при здійснені касових операцій; здійснення операцій з підкріплення та інкасації готівки; здійснення прийом та видачі готівки від клієнтів в касу в націон6альній та іноземній валютах від фізичних та юридичних осіб за прибутковими та видатковими документами; здійснення валютообмінних операцій; видача та зарахування коштів у національній та іноземній валюта по платіжним карткам через POS-термінал; формування готівки згідно з вимогами Постанови НБУ ; підрахунок і зведення всіх касових документів, грошової готівки, інших цінностей і бланків суворої звітності.

Освіта

Одесский государственный экономический университет

Финанси, Одесса
Вища, з 2003 по 2008 (5 років 3 місяці)

з 2003-2007 рр. отримання диплома бакалавра за напрямом підготовки / спеціальність: економіка і підприємство \ фінанси, в 2008 р отримання диплома магістра та здобула кваліфікацію економіст

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Windows HCL Notes Робота з великим обсягом інформації Adobe Уміння працювати в колективі, вміння аналізувати проблему

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Досвідчений користувач ПК (Internet, Windows, Lotus Notes Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Adobe), , ділове спілкування, робота з людьми.
Мови: украинська, російська - вільно .

Професійні якості: вміння працювати в колективі, вміння аналізувати проблему і знаходити
оптимальний варіант її вирішення, відповідальна, комунікабельна,
пунктуальна, цілеспрямованість, стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: