Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Дмитро

Инженер-механик, технолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Фастів
Готовий працювати:
Київ, Фастів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 08.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
ТОВ Меркс-Інтеріо, Фастів (Меблі)

Інженер-технолог
Завдання та обов’язки. Розроблює, застосовуючи засоби автоматизації проектування, та впроваджує прогресивні технологічні процеси, види обладнання і технологічної оснастки, засоби автоматизації і механізації, оптимальні режими виробництва на продукцію, яку випускає підприємство, і на всі види різних за складністю робіт, забезпечуючи виробництво конкурентоспроможної продукції і скорочення матеріальних і трудових витрат на її виготовлення. Запроваджує порядок виконання робіт та операційний маршрут оброблення деталей, складальних одиниць.

Розроблює плани розміщення устаткування, технічного оснащення та організації робочих місць, розраховує виробничі потужності та завантаження устаткування. Бере участь у розробленні технічно обґрунтованих норм часу (виробітку), лінійних і сітьових графіків в опрацьовуванні конструкцій виробів на технологічність, розраховує нормативи матеріальних витрат (технічні норми витрат сировини, напівфабрикатів, матеріалів, інструментів, технологічного палива, енергії), економічну ефективність проектованих технологічних процесів.

Розроблює технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, маршрутні карти, карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію, вносить зміни до технічної документації у зв’язку з коригуванням технологічна процесів і режимів виробництва. Узгоджує розроблену документацію з цехами та відділами підприємства. Складає технічні завдання на проектування пристроїв, оснастки і спеціального інструменту, передбаченого технологією, бере участь у розробленні керуючих програм (для устаткування з числовим програмним керуванням), в опрацьовуванні розроблених програм, коригуванні їх у процесі доопрацювання, складанні інструкцій на роботу з програмами.

Проводить патентні дослідження і розраховує показники технічного рівня проектованих об’єктів техніки і технології. Бере участь у проведенні експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нових технологічних процесів у виробництво, у складанні заявок на винаходи та промислові зразки, а також у розробленні програм впровадження нової техніки організаційно-технічних заходів для своєчасного освоєння виробничих потужностей, удосконалення технології і контролює їх виконання. Проводить контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування.

Налагоджувальник поліграфічного обладнання

з 01.2019 по 08.2020 (1 рік 7 місяців)
ТОВ " КОМПАНІЯ " ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ", Фастов (Упаковка для пищевой продукции, Производство бумажных стаканчиков)

Майстер шляховий

з 09.2015 по 07.2018 (2 роки 10 місяців)
ПАТ "Укрзалізниця", Фастів (Транспорт, логістика)

Майстер шляховий
Завдання та обов’язки. Керує околотком, який він очолює. Організовує виконання робіт з поточного утримання і ремонту верхньої будови колії, земляного полотна та штучних споруд за встановленим терміном при високій їх якості, для забезпечення безпеки руху та безперебійного руху поїздів з установленими швидкостями. Планує проведення робіт, забезпечує розставлення робітників і бригад. Перевіряє якість виконуваних робіт. Організовує впровадження передових методів і прийомів праці.

Забезпечує виконання робітниками норм виробітку, правильне використання обладнання, оснащення й інструменту. Здійснює формування бригад (їх кількісного, професійного і кваліфікаційного складу), координує їх діяльність, вживає заходів до утворення укрупнених комплексних бригад. Встановлює і вчасно доводить до відома виробничі завдання бригадам і окремим робітникам (які не входять до складу бригад) відповідно до затверджених планів і графіків дистанції, планові показники з використання машин, механізмів, обладнання, сировини, матеріалів, інструменту, фонду оплати праці.

Проводить виробничий інструктаж робітників, вживає заходів щодо виконання правил технічної експлуатації обладнання, інструменту та правил з охорони праці. Сприяє розвитку суміщення професій, розширення зон обслуговування, застосування інших прогресивних форм організації праці, вносить пропозиції з питань перегляду норм виробітку і розцінок, а також про присвоєння відповідно до Довідника кваліфікаційних характеристик професій розрядів робітникам, бере участь у тарифікації робіт і присвоєнні їм кваліфікаційних розрядів.

Аналізує результати виробничої діяльності, контролює витрати фонду оплати праці, що встановлюється околотку, забезпечує правильне і своєчасне оформлення первинних документів з обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати. Сприяє розповсюдженню передового досвіду, почину, розвитку творчих ініціатив, впровадженню раціоналізаторських пропозицій і винаходів. Контролює дотримання робітниками правил охорони праці, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Подає пропозиції щодо заохочення робітників дільниць, які відзначились, або притягнення до дисциплінарної відповідальності за і порушення виробничої та трудової дисципліни. Організовує роботи з підвищення кваліфікації та професійної майстерності робітників та бригадирів, розвитку наставництва, проводить виховну роботу в колективі.

Бригадир колії

з 05.2014 по 08.2015 (1 рік 3 місяці)
ПАТ "Укрзалізниця", Фастів (Транспорт, логістика)

1. Організовує виконання робіт з поточного утримання й ремонту колій та штучних споруд.

2. Керує робітниками, які виконують ці роботи у межах дільниці, що обслуговується.

3. Утримує колії та штучні споруди у належному стані, який забезпечує безперебійний і безпечний рух поїздів.

4. Оглядає колії і штучні споруди за встановленим терміном.

5. Виявляє пошкодження, що з’являються в елементах верхньої будови колій, земляному полотні, штучних спорудах, виконує роботи щодо їх запобігання, а також для продовження термінів служби верхньої будови колій.

6. Організовує та виконує роботи з підготування колій до роботи у зимовий період.

7. Очищує колії від снігу і піску, утримує і ремонтує колії на пучинах, а також готує колії і штучні споруди на випадок весняних і зливових вод, ліквідує пошкодження на коліях і штучних спорудах, що викликані стихійними явищами.

8. Забезпечує рух поїздів під час виконання колійних робіт.

9. Проводить інструктаж з охорони праці монтерів колій, обхідників, чергових на переїздах та інших робітників.

10. Навчає робітників бригад якомога раціонально виконувати роботу безпосередньо на робочих місцях.

11. Веде первинний облік і складає звітність.

12. Забезпечує утримання в належному стані інструменту, механізмів, інвентарю, сигнальних пристроїв, матеріалів і комор для їх зберігання.


Повинен знати:
- будову залізничної колії і штучних споруд;
- правила і технологію виконання робіт з їх поточного утримання і ремонту;
- дефекти елементів верхньої будови колії і штучних споруд;
- габарити рухомого складу і наближення будівель;
- правила проведення вимірів за допомогою інструменту і приладів, які використовують у поточному утриманні і ремонті колії штучних споруд;
- інструкції з поточного утримання залізничних колій та штучних споруд;
- інструкцію щодо забезпечення безпеки руху поїздів під час виконання колійних робіт;
- правила охорони праці під час ремонту та утримання залізничної колії та споруд;
- будову колійного гідравлічного та електричного інструменту і механізмів;
- правила охорони праці працівників залізничного транспорту на електрифікованих лініях;
- технолого-нормувальні карти виконання колійних робіт;
- первинний облік і звітність.

Слюсар з ремонту колійних машин і механізмів

з 08.2013 по 05.2014 (9 місяців)
ПАТ "Укрзалізниця", Фастів (Транспорт, логістика)

Освіта

Український державний університет залізничного транспорту

Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини, Харьков
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Майже на всіх промислових підприємствах застосовуються підйомно-транспортні машини – крани, тельфери та інші. Широко використовуються в промисловості також різні транспортери, ескалатори, елеватори, живильники, роботи, маніпулятори та інши механізми.

За спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» здійснюється підготовка інженерів-механіків широкого профілю. Враховуючи галузеву (залізничну) спрямованість університету студенти вивчають також колійні машини, які використовуються на залізницях для прокладення і ремонту колії.

Вінницький транспортний коледж

Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини, Винница
Вища, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів

2011, 12 місяців

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вмію швидко адаптуватись та навчатися, великі організаторські здібності, комунікабельність, висока роботоздатність та стресостійкість, ініціативність та відповідальність, націленість на результат, впевненість в собі, витривалість

Впевнений користувач ПК.

Маю посвідчення водія категорії "В" та "С"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: