Резюме від 25 травня 2020

Віктор

Адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 02.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Адвокат, Киев (Юриспруденція)

Освіта

НЮА ім.Ярослава Мудрого

Слідчо-прокурорський, Харьков
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Досвід роботи:
29.03.1999-14.12.2015 – робота в органах прокуратури на разних посадах;
15.12.2015-22.02.2017 року – індивідуальна юридична практика;
з 23.02.2017 року по даний час - адвокат
Досвід роботи в сфері кримінального та кримінально-процесуального права (захист підозрюваного, обвинуваченого, свідка на стадії досудового розслідування та в суді, оскарження рішень судів в апеляційних та касаційних інстанціях, представництво інтересів потерпілого на стадії досудового розслідування та в суді, достатні навики складання процесуальних документів на всіх стадіях досудового розслідування та в суді); цивільно-процесуального права, господарсько-процесуального права та адміністративного судочинства (складання претензій, позовів, апеляцій, касацій, представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у загальних, адміністративних та господарських судах); цивільного та господарського права (складання та аналіз договорів), трудового права. Представництво інтересів клієнта у правоохоронних органах (прокуратура, СБУ, органи Національної поліції України).Супровід клієнтів під час перевірок контролюючими та правоохоронними органами.
Особисті дані:
- уміння працювати в напруженому і ненормованому режимі;
- уміння проводити детальний аналіз по конкретній справі;
- знання методик проведення перевірок та розслідування кримінальних правопорушень.
Ділові якості: прагну до самореалізації; маю здібність до логічних операцій в умовах дефіциту часу; ставлю високі вимоги до результатів своєї діяльності; відстоюю власну незалежність, свої погляди і переконання; виявляю самостійність у прийнятті рішень; наполегливий у досягненні своєї мети, комунікабельний.
Кращим показником діяльності адвоката вважаю реальну робота з клієнтом та відстоювання інтересів клієнта з кінцевим позитивним результатом в найкоротші терміни.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: