Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Василь

Начальник охорони, заступник начальника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник охорони

з 04.2021 по 12.2021 (8 місяців)
ТОВ "Аурум - Секюріті", Івано-Франківськ ВАТ "Пресмаш" (Охорона та забезпечення збереження ТМЦ замовника.)

Підбір та навчання особового складу охорони, проведення інструктажу та перевірок несення служби, розроблення та ведення службової документації постів з нуля, ведення різної форми звітності, втілення в роботу щоденних інструкцій з охорони праці охорони, забезпечення жорсткого контролю ввозу та вивозу (переміщення) ТМЦ охоронюваного обєкта, контроль по забезпеченню надійного пропускного та внутрішньо-обєктового режиму. Досягнено суттєвого зменшення крадіжок ТМЦ та високого рівня трудової і виконавської дисципліни.

Начальник охорони

з 04.2019 по 12.2019 (8 місяців)
ПП "Експрес-Охорона-2", Каменка-Бугская (Охорона, безпека, оборона)

Організація охорони та безпеки на підприємстві з "нуля", перевірка кандидатів на роботу, проведення службових розслідувань, проведення перевірки несення служби працівниками охорони, надійне забезпечення пропускного та внутрішньообєктового режиму на обєкті. Ведення та контроль внутрішньої звітності охорони. Знання і навички виявлення, попередження, профілактика основних способів розкрадань ТМЦ, та не допущення нанесення шкоди підприємству.

Начальник охорони металоцентру ТОВ «Метінвест-СМЦ» Брошнів-Осада

з 11.2012 по 12.2018 (6 років 1 місяць)
ТОВ «Охоронний Холдінг» м. Київ, пр-т Соборності 15, смт. Брошнів-Осада (Захист власності, фізична охорона)

Організація охорони та безпеки на підприємстві з "нуля", за час роботи не допущено жодного протиправного діяння та крадіжок, приймав участь у проведенні інвентаризацій ТМЦ.

Заступник начальника відділу Начальник дільничних інспекторів

з 10.1996 по 09.2011 (14 років 11 місяців)
Долинський РВ УМВС в Івано-Франківській області, Ивано-Франковск (Захист законних прав та інтересів громадян від злочинних посягань)

Організовував роботу громадської безпеки, встановлював завдання та здійснював контроль за їх виконанням. Проводив контроль за результатами службової діяльності. Забезпечував безпеку громадян, їх прав та інтересів від протиправних посягань. Проводив профілактичну роботу по недопущенню правопорушень та злочинів. Маю великий досвід роботи з контролюючими та правоохоронними органами, органами місцевої влади та місцевого самоврядування.

Освіта

Київський національний університет внутрішніх справ

Управління персоналомПравознавствоЮрист, Киев
Вища, з 2004 по 2007 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Бухгалтерський облік Поштовий клієнт Редагування текстів Вмію організовувати будь-яку роботу та досягати поставлених завд

Знання мов

Українська — вільно

Рекомендації

Ільчишин Віталій Васильович.

Ільчишин Віталій Васильович.

Заступник голови Івано-Франківської ОВА, пенсіонер МВС, адвокат,

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Можливість перевірки даних кандидатів на посаду охорони, досвід підбору персоналу охорони та робота в команді, вивчення ділової та особистої репутації як працівників охорони так і працівників підприємства замовника, перевірка на благонадійність. Великий професійний досвід проведення службових розслідувань, дізнання, вирішення конфліктних ситуацій, взаємодія з правоохоронними, контролюючими органами,та органами місцевого самоврядування.
Можливість відряджень:не заперечую
Наявність водійських прав:маю посвідчення водія категорії «В», «С» та досвід керування автомобілем.
Особисті якості; Виконавчий, рішучий,оперативний у прийнятті рішень, притаманна висока працездатність та здатність до швидкого навчання. Відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, врівноважений, вимогливий до себе та підлеглих, відповідальний, пунктуальний, доброзичливий, справедливий, наполегливий у досягненні необхідних результатів, здатний працювати з різними категоріями осіб та в команді, свої погляди відстоюю активно та аргументовано, здатний самостійно приймати правильні рішення при будь яких обставинах та ситуаціях.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: