Резюме від 20 вересня 2018

Марина

Экономист-юрист, 12 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ПІБ: Левенко Марина Георгіївна

АДРЕСА: м. Київ

ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 03 вересня 1982 року

ГРОМАДЯНСТВО: громадянка України

СІМЕЙНИЙ СТАН: заміжня

ТЕЛ:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА:
2000 - 2005 р. - Академія адвокатури України, спеціальність – юрист.
2007 - 2009 р. - Подільський державний аграрно-технічний університет, спеціальність - економіст.

ДОСВІД РОБОТИ:
2003 р. - юрист в ТОВ "Вінніл Компклект .
2005 р. - помічник судді Апеляційного суду м. Києва.
2007 р. - провідний спеціаліст відділу законопроектної та нормативно-правової роботи Департаменту правової та законопроектної роботи Мінагрополітики України.
2009 р. - провідний спеціаліст відділу стратегії та прогнозування аграрної економіки Департаменту економіки та управління державною власністю.
2011 р. - головний спеціаліст відділу стратегії та прогнозування аграрної економіки Департаменту економіки Мінагрополітики України.
2017 р. - головний спеціаліст відділу законопроектної та нормативно-правової роботи Департаменту правової та законопроектної роботи Міністерства аграрної політики та продовольства.
2017.- Науковий співробітник УІЕСР.


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
висока відповідальність, комунікабельність, порядність, пунктуальність, уважність.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:
робота в електронній системі PROZORRO; надання консультацій щодо питань пов'язаних із забезпеченням порядку визначення предмета закупівлі згідно Єдиного закупівельного словника відповідно до наказу Мінекономрозвитку від 17.03.2016 № 454 «Про затвердження Порядку визначення предмета закупівлі»; Проведення тендерних процедур, написання тендерної документації та протоколів; розгляд звернень фізичних та юридичних осіб; супроводження господарської діяльності підприємств; підготовка та коригування господарських договорів; моніторинг законодавчої бази; претензійно-позовна робота; підготовка та подання заяв та листів від імені Товариства, представлення інтересів Товариства в державних установах; супроводження інтересів фізичних та юридичних осіб у суді; організація розробки пропозицій щодо пріоритетних напрямів, економічної стратегії та механізмів розвитку економіки; участь у проведенні навчальних заходів, зокрема, нарад, конференцій, семінарів, круглих столів; знання операційної системи Windows, Word; робота з пошуковими системами, сайтами Інтернет-ресурса, електронною поштою; вільно володію українською і російською мовою, англійською - із словником

КОРОТКЕ ФОРМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРИНАЛЕЖНОСТІ І ДОСВІДУ:
Здобуття посади, пов'язаної з можливістю набуття нового досвіду, використання і розвитку вже наявних знань і навиків. Подальше кар'єрне і особове зростання .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: