Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Ірина

Бухгалтер, 9 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Радомишль
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир, Київ, Макарів, Малин, Радомишль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер,провідний фахівець бух-рії, бухгалтер по заробітній платі

з 07.2011 по нині (12 років 9 місяців)
Комунальне підприємство , фінансовий відділ ОМС, ФОП, ТОВ, Городок( Житомирская обл.) (Державні організації)

Ведення бухгалтерського обліку, касові операції, облік первинної документації,складання та здача звітності:ЕСВ,реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі, розблокування податкових накладних, податкові декларації,статистична звітність. Розрахунок і виплата заробітної плати,лікарняних.Складання баланса і всіх відповідних до нього звітів.Робота з КлієнтБанком, Електронний кабінет платника податків,IS-pro,Medoc,FreeZvit,1-С УТП. Є опит роботи ведення кадрового обліку. Готова працювати віддалено за зовнішнім сумісництвом(часткова зайнятість) або за договором надання бухгалтерських послуг.

Освіта

Індустріальний технікум,МАУП

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

Неконфліктність MS Excel M.E.Doc Клієнт-Банк СОТА Знання ПКУ Уважність 1С:Бухгалтерія 1С УТП Ведення кадрового обліку Адаптивність

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в бухгалтерському обліку більше 12 років: нарахування заробітної плати, облік ПДВ, облік кадрів, зведення квартальної та річної звітності бюджетних організацій, ФОП 2-3 група, ТОВ на загальній системі опадаткування, подача об"єднаної звітності ЄСВ,статистична звітність.
Готова працювати віддалено за сумісництвом або по договору надання послуг(ФОП). Оплата праці- договірна (в залежності від покладених обовязків).
Також подам квартальну або річну звітність ФОП, оплата за домовленістю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: