Резюме від 6 жовтня 2019

Денис

Bar Manager

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office R-Keeper Миксология D2 System MICROS Приготовление оригинальных алкогольных напитков Креативный подход к созданию образа бара

Додаткова інформація

Denys Olsufiev

Bar-manager / Professional Mixologist / Chef de Bar

02000 Malinovskogo st. 25G Kyiv Ukraine
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») 37 y.o.



Personal qualities
-Hospitable.
-Able to achieve.
-Creative.
-Hard-working.
-Strong knowledge.
Skills
-The conceptual approach to the bar startup.
-Development of original bar style.
-Creating the image of the bar. Filling with the original content.
-Selecting the equipment, furniture and utensils.
-Development the bar, wines and cocktail lists.
-Maintenance of the status and the high standards.
-Mixology, macerating and elixir making.
-Recruitment and staff studying.
-Quality control.
-Calculations and analysis.
-Suppliers monitoring.
-Bringing warm atmosphere in process.



Working experience

-“the Youth” Kyiv, Ukraine____2018 (February-April). [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Consultations about the assortment of bar, the development of a stylistic wine card, original bottled cocktails, DIY drinks based on the concept of the institution. Staff trainings, technological cards, quality control.
-“Famille Francais” Kyiv, Ukraine____2017-2018 (October-April). http://www.tres-fr.com/en The new bar startup and the analysis of the activities in the other restaurants of the company. "IT’S NOT A LOUVR" - harmonizing the design of the bar, approving architecture and engineering solutions. Menu assortment, calculation of prices, calculation cards. Conclusion of profitable contracts with suppliers. Staff training, providing with educative material, exams. Bar documents managing. Developing the bar process standards. Sales analytics, bar activity optimization, seasonal and event updates. "Tres Francais" and "Tres Branche" restaurants - bar products quality control, bar updates. Sales analysis.
- "Wood&Coal" Attard, Malta __2017 (April-September) Head-Bartender. Definition of the concept,bar design, equipment, menu, cocktails development
-“Chefs” Kyiv, Ukraine___2016-2017. http://www.chefs.kiev.ua/ Bar and restaurant consulting. Start-Ups, development, trainings, accounting, quality control, design.
-“Borsch” Ashwem, Goa, India ___2016 (January-February). Start-Up, bartending, managing and consulting.
-“Three Group Investment” Almaty, Kazakhstan___2014-2016. http://3group.kz/# Managing five different bars, menu, technology, analysis, sraff, start-ups, control, seasonal updates, etc.
-“Bierkeller” Mariupol’, Ukraine_______ 2013-2014. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Start-up. Full bar organization. The ergonomics of the bar, creation of Bar card, selection of wines, development of branded drinks and original cocktails, personnel training, technology and calculation cards, working with suppliers, start-up, supervision.
-“Borisov&Partners” – gastro family enterprise in Kyiv, Ukraine _____ 2011 – 2013/
Chef de Bar. http://en.borisov.com.ua/
Workshops and master classes for staff, exchange of experience with foreign restaurateurs, innovations, seasonal and event updates, the organization of festivals, economic control, analysis, working with suppliers.
Dividing bars thematic features: the creation of firm, recognizable style and thus giving an exceptional and exclusive character to each.
Direct participation in startup projects, monitoring the process of construction, bar equipment supply, inventories, supervision of projects.
-“Ok Restaurants” – large restaurant enterprise in Lugansk and Donetsk, Ukraine. 2010 – 2011/ Chef de Bar. http://www.okey.lg.ua/
Direct participation in the company's vital functions. Managing and developing the bars. Innovations. Work flow management, quality control of the products.
-“La Terrasse” – restaurant. Moscow, Russia __________ 2010 – 2011/
Bar-Manager. http://www.laterrasse.ru/
-“Kalina-Bar” - restaurant and cocktail bar. Moscow, Russia __________ 2008 – 2010/
Bartender. http://www.kalinabar.ru/
-“Chivas” - Bar & Restaurant in Moscow, Russia __________ 2006 – 2008/
Head-bartender. http://eatout.ru/

Education
-Course of restaurant service and bar study. Kyiv, Ukraine __________ 2002-2003/
-Professional Technological College, management. Alexandria, Ukraine ___ 1999 – 20011

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бармен
Київ, Бровари

Бармен
10000 грн, Запоріжжя, Дистанційно

Бармен
25000 грн, Київ

Бариста
Київ

Бариста
Київ

Бариста
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: