Резюме від 30 серпня 2022 PRO

Максим

Директор, руководитель (интернет-магазин, шоу-рум), 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший менеджер.Керівник.

з 03.2020 по 07.2021 (1 рік 4 місяці)
Терноевросвіт, Киев (Продаж побутової техніки з Европи.)

Прямий продаж, консультація, Прийом товару. Пошук постачальника. Контент. Компанія розширила можливості в асортименті і його розмміщенні. Покращений сервіс. Розширення планів щодо застосування та втілення реклами.

Здивую ось чим.
Здатен працювати "Граючим тренером " на всіх позиціях на етапі виведення проектів на потрібний рівень і підборі команди.(досвід 15 чол.)
Взаемодія з відділами компанії для якісного супроводу продажів.
Самостійне укладання договорів поставки та іх супровід.
Контроль якості та аналіз залишків товару.
Оперативне рішення всіх питань в ході роботи складу.
Організація раціонального використання складських площ , приміщень або локалізацій під відкриття напрямку та вжиття заходів щодо освоення та автоматизації умов під рішення кліента.
Участь у організації та контролю проведення інвентарізації. Управління асортиментом.
Організація та контроль забезпечення якості послуг,компанії відповідно до внутрішніх стандартів.
Систематична оцінка та аналіз діяльності працівників, які приймають участь у роботі магазину. Наймання та звільнення.
Мотивація та навчання менеджерів ефективним продажам.
Здатність аналізувати економічні показники роботи магазину,а також вміння їх покращити. Аналіз поточних продажів та майбутніх. Ціноутворення.
Планування технологічних і людських ресурсів відповідно до навантаження. Побудова сервісного та кліентського обслуговування.
Комплексне мислення, креативність та націленність на результат.

Профільний досвід з металообробки, адаптуе мене під любий товар та його ціноутворювання. Такий підхід е знайомством з усім товаром якого немае у інопланетян. Спочатку з послуг металлообробки перейшов до продажу електроінструменту, потім Мінітаркторів та запчастин з сервісом, знов електроінструмент та садовий, потім дізайнерськи вироби з нержавійки, Оскільки не було конкретики на ринку праці займався фотографіею та відвідуванням технічних виставок. Останне місце роботи продаж побутової техніки з Европи. Перед цим продаж теж мінтрактора.
Далі, ..а саме зараз працював сам - продаж обладнання та комплектуючих але зараз "Пунктірний настрій" в державі відволікае. С девізом - " Чим більше складнощів зараз тим легше буде потім " шукаю роботу. ;-)
Досвід.
Досвід у роздрібній торгівлі та знання ассортименту провідних виробників.
STIHL, Dewolt, Metabo,Makita, Bosch, Jonisvei, ( ручний інструмент, електро-бензо, Витратні матеріали, деякі комплектуючи.
Побутова техніка; Millie, AEG, Siemens, Liebher, Electrolux, Витяжки, Мийки, Сушарки. та інша дрібна та комплектуючи до них.
Мототехніка; Трактори, Мінітрактори, Мотоцикли, Мопеди, Мотоблоки, навісне до агро, Сервіс, Запчастини та комплектуючи до Агротехніки.
Металлообробка; Послуги виготовлення по кресленню замовника, Токарна группа майже вся, Фрезерна, ЧПУ, Дизайнерськи вироби, Запчастини, Комплектуючи, Оснастка до станків. Різьбонарізне,

Освіта

филия

Станочник широкого профиля, Сумы
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (2 роки)

Факультет металлообробки. Диплом спеціаліста.
"Станочник широкого профілю"( Металлообробне обладнання).Деталі техніки для виробляючих її заводів«B2B»

Додаткова освіта та сертифікати

Читання, вивчання

Постійно

Знання і навички

MS Word Email CRM WordPress Telegram Viber SEO SMM Prom.ua Контент-менеджмент Виставлення рахунків Gmail OLX Фотографія Рерайтинг Анализ адаптации принятых решений Більше зараблю грошей для компанії - більше компанія дасть мені Тестування,Розробка,Продаж, Керування. Сервіс SEO/SMM.Фото.Відео Опис товару .Фото.відео . Текст /SEO/SMM,Оновлення контенту. Здоровий спосіб життя

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Млніторинг ринку праці. Підбір персоналу на всі посади, Створення кадрового резерву. Аналіз плинності кадрів. Розробка та впровадження програм стимулювання та мотивації.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: