Резюме від 30 червня 2020 PRO

Олена

Лаборант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фельдшер-лаборант мікробіологічної лабораторії

з 01.2013 по 08.2018 (5 років 7 місяців)
Уманський міськрайонний відділ ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров' я України", Умань (Санітарно-епідеміологічний нагляд у місті і районі)

Проводила мікробіологічні дослідження: на кишкову групу інфекцій, крапельну групу інфекцій, санітарно-бактеріологічних, серологічних та вірусологічних, на холеру, ієрсініоз. Проводила санітарно-освітню роботу з населенням, роботу з повітряно-паровими та сухожаровими приладами. Готувала поживні середовища.

За даною спеціальністю працювала з 1992 року (Уманська міська СЕС, лаборант-мікробіолог). Загальний медичний стаж - 27 років.
Проходила курси з підвищення кваліфікації; курси з холери; курси з обслуговування посудин, що працюють під тиском (автоклави медичні).
Маю вищу кваліфікаційну категорію (лабораторна справ (гігієна)).

З 1991 по 1992 рр.працювала у Вінницькому обласному госпіталі для інвалідів війни на посаді медичної сестри хірургічного кабінету поліклініки.

З 1994 по 1996 рр. працювала в Уманському пологовому будинку в клінічній лабораторії лаборантом.

Освіта

Уманське медичне училище

Фельдшер, Умань
Середня спеціальна, з 1987 по 1991 (3 роки 5 місяців)

Дана освіта дає змогу надавати медичну допомогу населенню як у місті, так і в селі. Людина з федьдшерською освітою має право працювати в різних галузях медицини: АЗПСМ, лабораторіях, швидких допомогах.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Люблю шити,в"язати.Свого часу закінчила курси крою та шиття.Люблю готувати їжу.Розгляну будь-які пропозиції,а також не пов"язані з медициною.
В будь- якій колективній професійній діяльності ціную професіоналізм, злагоджену роботу колективу, відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: