Резюме від 3 вересня 2022 PRO

Анатолий

Менеджер по работе с клиентами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный инженер

з 08.2016 по 02.2022 (5 років 6 місяців)
Варус, Днепр (Розничная торговля)

Маю величезний багаторічний досвід різноманітних перемовин, і по телефону також. По роду діяльності кожен день це в цілому перемовини з клиєнтами, підрядниками, замовниками та керівницьтвом.
1. Доскональне знання багатьох будівельних, виробничих та сервісних професій допомогають мені легко керувати та контролювати підлеглих та підрядників. 2. Знання економіки та планування та життєвий досвід допомагають керувати в умовах наростаючої кризи. 3. Детальне знання різноманітного обладнання опалювального, вентиляційного, технологічного, електро та вільне читання креслень допомагають спланувати та контролювати роботи. 4. Все це допомагає бути кризис менеджером та підміняти підлеглих в умовах кризи, війни та відтоку кадрів.

Мой опыт знания, умение, желание работать и способность подстраиваясь под кризис обучаться - оптимальный вариант для многих вакансий. Такого терпения и целеустремлённости вы не
встречали.
Здоровье хорошее, вредных привычек никогда не было!

Освіта

ДРПСТ

Радио аппарато строение, Днепр
Незакінчена вища, з 1979 по 1983 (3 роки 8 місяців)

Образование техника-технолога даёт возможность свободнее осваивать различные сферы деятельности.

Знання і навички

MS Office MS Excel MS Word Пользователь Internet Email Умею работать с любым электро инструментом Профессионализм во всём. Знание строительных и технических специальностей

Додаткова інформація

В настоящее время работаю главным инженером в Варус. Имею опыт работы регулировщика радио аппаратуры,электрика, инженера,охранника, бригадира, мастера ,кладовщика, сантехника, наладчика,охранника, слесаря-сборщика м.к., бригадира,слесаря систем вентиляции, заведующего хозяйством, приёмщика товара, грузчика.
Word и Excel пока не забыл! Относительно свободно работаю в Microsoft Office, ознакомлен с 1С, свободно собираю компьютерное железо.
Здоровье хорошее, вредных привычек нет!
Желаемая на сейчас заработная плата от 10 тысяч гривен.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: