Резюме від 28 серпня 2018 PRO

Альона

Адміністратор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор загального відділу Управління справами

з 08.2014 по 03.2016 (1 рік 7 місяців)
ПАТ «ТЕРРА БАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

Економічний факультет, магістр з менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій», Киев
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Альона, і я хочу працювати саме у вас.
Я можу бути вашими руками, ногами, вухами і очима, а за необхідності, ще й парочкою нових звилин мозку.
Я скромна дівчина і навіть трішки соромязлива - це можна віднести до моїх мінусів, проте є і плюси - я легко знаходжу мову з різними людьми, дітьми і пенсіонерами, геями і лесбіянками, вагітними мамочками і з чоловіками у яких давно не було сексу.
Я готова робити все і навіть більше, якщо це приносить користь людям з якими я працюю, і звісно, якщо мій труд оцінюють гідно
і справедливо.
Є речі, яких я не буду робити на своїй новій роботі. Я не порушуватиму закон, тому я не піду з вами ховати труб, але швидко знайду в гуглі, десять способів, як це зробити швитко і недорого у нашому місті, або ж знайду того, хто зробить це за вас.
Я відповідальна, працьовита, наполеглива, націлена на результат, думаю що мені притаманна організованість, здатність працювати з великою кількістю інформації, контактність та прагнення до вдосконалення. А ще, у мене хороше почуття гумору.
Я можу дати пораду на будь яку ситуацію з життя, а ще я знаю коли варто змовчати, що, погодьтесь, для красивої жінки досить важливо.
При необхідності, я перетворююсь на супер-жінку, яка вільно користується ПК, інтернетом, пакетом програм Microsoft Office, Photoshop, Google, а також я готую смачнукаву, якої ви ніколи не спробуєте, не давши мені можливості у вас працювати.
Я ціную свій час і час інших людей, вільно розмовляю українською і російською мовою, а також розумію, коли хтось пробує пояснити що він хоче на англійській мові чи польській мові. До того ж, я на цьому не зупиняюсь і продовжую вивчати мову, будьте певні, що я вперта і обовязково її вивчу.
Я не хочу щоб мене судили за моєю зовнішністю або моєю минулою роботою, краще дайте мені шанс довести, що я саме та, хто вам зараз потрібний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: