Резюме від 24 січня 2024 PRO

Сергій

Інженер з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Ладижин
Готовий працювати:
Дистанційно, Ладижин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Машиніст зернових навантажувально-розвантажувальних машин

з 05.2023 по 05.2023 (менш ніж місяць)
МХП, ПрАТ, Ладижин (Сільське господарство, агробізнес)

Керував внутрішньоскладськими стаціонарними механізмами під час навантаження та вивантаження зернових вантажів. Проводив технічне обслуговування механізмів. Підключав та відключав машини від джерел живлення. Забезпечував нормальний санітарний стан робочої зони і обслуговуваного устаткування.

Дізнався: принцип роботи транспортерів, транспортерів типу “норій”, скидальних візків, механічних лопат, поворотних труб, лебідок, їх пускового устаткування; технологічні схеми розміщення та переміщення зерна на елеваторах, складах; правила забезпечення збереження якості і кількості зерна.

Вантажник

з 11.2022 по 05.2023 (6 місяців)
ТОВ "Подільський край", Ладижин (Харчова промисловість)

Прийшовши вантажником який виріс до водія навантажувача, та параллельно виконуваав обвязки Комірника та Оператора ВД

Монтажник ліній передачі даних

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
ТОВ "КОМПЛІТ-М", Ладижин (82.20 Діяльність телефонних центрів 82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, н.в.і.у. 61.10 Діяльність у сфері проводового електрозв'язку 61.90 Інша діяльність у сфері електрозв'язку 63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у.)

Технічне обслуговування ліній передачі даних Прат "Київстар".

Оператор з відеоспостереження

з 03.2021 по 04.2021 (1 місяць)
Прат МХП ТОВ "Вінницька птахофабрика" Філія "Птахокомплекс", Ладижин (Сільське господарство, агробізнес)

Було набуто досвід у сфері діяльності, як "Служба безпеки"- це чітке розуміння покладеної відповідальності, та виконання процесу охорони підприємства великого масштабу, тобто миттєве реагування на правопорушення корпоративної політики та їх вирішення в межах посадових обов'язків.

Швачка

з 04.2020 по 03.2021 (11 місяців)
Прат МХП ТОВ "Вінницька птахофабрика" Філія "Переробний комплекс", Ладижин (Сільське господарство, агробізнес)

Інспектор з контролю якості

з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
Прат МХП ТОВ "Вінницька птахофабрика" Філія "Переробний комплекс", Ладижин (Сільське господарство, агробізнес)

Аналіз ситуацій, та миттєве вирішення проблем на дільницях окремих процесів виробництва, також чітке розуміння поняття "Аудит якості" та праця в системі якості HACCP "Hazard Analysis and Critical Control Point".

Маляр

з 10.2016 по 01.2017 (3 місяці)
Прат "Ладижинський завод ЗБК", Ладижин (23.61 Виготовлення виробів із бетону для будівництва 23.63 Виробництво бетонних розчинів готових для використання 23.69 Виробництво інших виробів із бетону гіпсу та цементу 46.73 Оптова торгівля будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням)

Освіта

<!VINNYTSIA ntu>

<ntu> <fcsa> <h1> Metrology and Measuring Technologies</h1> <h2>Product quality engineering.</h2> <p>Grade Master's</p> </fcsa> </ntu>, Вінниця
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Метроло́гія (грец. μέτρον — міра, λόγος — наука, слово) — це наука про вимірювання, та їх застосування — таке коротке визначення дає національний стандарт України, який висвітлює основні поняття та терміни метрології — ДСТУ 2681-94 "Метрологія. Терміни та визначення", а також Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність» (№ 1314-VII від 5 червня 2014 року). Отже, метрологія — це наука про вимірювання, методи та засоби забезпечення їх єдності та способи досягнення потрібної точності.

ВНТУ

ФКСА Метрологія, Винница
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Метрологія та ІВТ (Бакалавр)

Додаткова освіта та сертифікати

ВНТУ (Оператор комп'ютерного набору)

2014-2016

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Ремонтую мікро електроніку та ДВЗ. BGA пайка.

Знання мов

Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.
Протипоказана важка фізична праця, та праця у несприятливих умовах.

Додаткова інформація

НЕ ОФІЦІЙНОГО... Досвіду роботи за свій вік вистачає! Від підсобного робітника, до людини якої можливо надати відповідальність "моноліт, фасад, плитка". Брав участь організації різних проєктів на "Краудфандинг платформах" також волонтерив на мультидисциплінарних фестивалях і освітньо-громадських організаціях. Працював лінійним радіоведучим. Розумію принципи продажу товару, та взаєморозуміння між продавцем і клієнтом "Бармен, офіціант". Мав досвід роботи з дітьми в комп'ютерно-консольному клубі на посаді "Системного адміністратора". Працював у організаціях з встановлення та налаштування відеонагляду, телекомунікацій. Також розвив в собі навичку, режисера монтажу відео(Video editor and sound engineer). Маю досвід в створенні контенту реального часу без сценарію, тому основи PR-менеджету розумію.
Тільки якісний відеооператор зрозуміє що спільного в ISO 800, ISO 22000 ISO 9001. Розумію для чого потрібний мультиметр та технічна документація на прилад! Чітко знаю, що вода протікає з гори в низ. Для того, щоб виконати дію в зворотному напрямі нам потрібний поштовх. Отримати поштовх нам потрібна енергія, аналогічно виходить і в повсякденному житті. Деталі механізму мають свій час експлуатації, тому мають бути замінені на нові (бувають індивідуальні випадки при дії сторонніх чинників на деталь механізму, або ж приладу). Тобто з вище написаного виходить, що опанувати нову технологію, або ж нову професію - МОЖЛИВО (якщо є бажання).
Навчився тримати електрод під кутом 45 градусів! Знаю основи; Microsoft OFFICE(Word_Exel_PowerPoint_Visio) , MATLAB, electronic workbench, autocad, Adobe After Effects, Vegas pro, Fl Studio, Adobe Photoshop. Розумію де мають бути дані терміни: HTML, CSS, PhP, denwer, xampp, C#, C++ але мало досвіду.

Особисто маю сепаратор (Використовую для заміни touchscreen) та паяльну станцію (Транзистори, резистори, BGA, контролери).

Перебрав бензопилу (STIHL MS 180) бензотример (МТЗ МБТ-3700) Мопед (alpha zs50f)

Працював в промисловому риб-господарстві, лісогосподарстві і санітаром придорожніх лісових насаджень (Від "принеси подай до людини яка може...")

Не маю дозволу праці на висоті, але вправно виконував різні обов'язки в діапазоні від 10м до 25-30м.

Маю досвід прокладання трубопроводів водопостачання. Встановлення сантехніки та опалення.

Монтаж кондиціонерів та обслуговування їх.

Обожнюю благодійність, дизайн, ремонт, розробку, реалізацію.

Схожі кандидати

Менеджер з якості
Дистанційно

Эксперт по качеству
25000 грн, Дистанційно

Quality manager
Дистанційно, Ужгород, Мукачево

Фахівець з якості
Ладижин

Метролог, энергетик, инженер по качеству
Дистанційно, Харків

Менеджер з якості
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: