Резюме від 14 грудня 2020 PRO

Руслан

Главный механик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Золотоноша, Київ, Львів, Одеса, Харків, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ГК "Новые продукты", Жашків (Харчова промисловість)

Забезпечення справного технічного стану виробничого обладнання приготування та розливу слабоалкогольних напоїв та пива.

Технічний керівник Ремонтної дільниці ХК (CE Technical Manager)

з 01.2016 по 05.2018 (2 роки 4 місяці)
ПрАТ "Консюмерс-Скло-Зоря", Рівне (Виробництво скляної тари)

Утримання в справному стані технологічного, інспекційного обладнання та ліній транспортування/пакування «Холодного Кінця» склотарного заводу. Модернізація, переоснащення виробництва. Виконання поточних та капітальних ремонтів

Головний механік

з 08.2011 по 02.2015 (3 роки 6 місяців)
ТОВ "ФЕС УКР", Золотоноша (Харчова промисловість)

Безпосередня участь у побудові та пуску нового підприємства з іноземними інвестиціями. Створення технічної служби підприємства. Монтаж та пуск технологічних ліній виробництва, доведення виробничих потужностей до проектних вимог. Безпосередня участь у розрахунку та проектуванню нових ліній з випуску нових видів продукції.

Освіта

ХАДИ

Механічний факультет, Харків
Вища, з 1990 по 1996 (5 років 9 місяців)

Специальность: Подьемно-транспортные, строительные, дорожные машины и оборудование.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Соя Руслан Григорович
Дата народження:10.05.1973 (45)
Місце проживання:Золотоноша,
вул. Замкова, 90
Освіта:вища
Досвід роботи: 22 рік
Email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Побажання до майбутньої роботи
Посада:
Головний механік
Зарплата від: 25000 грн.
Бажаний графік роботи: повна зайнятість
Досвід роботи:
2018- і по цей час ГК "НОВІ ПРОДУКТИ", Головний механік. Утримання в справному стані технологічного обладнання виробництва слабоалкогольних, енергетичних напоїв.
2016-2018 ПрАТ «Консюмерс-Скло-Зоря», технічний керівник Ремонтної Дільниці ХК (CE Technical Manager). Утримання в справному стані технологічного, інспекційного обладнання та ліній транспортування/пакування «Холодного Кінця» склотарного заводу. Модернізація, переоснащення виробництва. Виконання поточних та капітальних ремонтів
2011-2015 ТОВ «ФЕС УКР» (т.м. «МАККОФЕ»), Головний механік, Головний інженер. Безпосередня участь у побудові та пуску нового підприємства з іноземними інвестиціями. Створення технічної служби підприємства. Монтаж та пуск технологічних ліній виробництва, доведення виробничих потужностей до проектних вимог. Безпосередня участь у розрахунку та проектуванню нових ліній з випуску нових видів продукції.
2009-2011 ЗАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», головний механік. Утримання в справному стані технологічного обладнання харчового виробництва, проведення поточних та капітальних ремонтів. Модернізація, переоснащення виробництва. Досвід керування колективом ремонтної служби. Досвід планування та матеріального забезпечення для ефективного виконання поставлених завдань.
2000-2009 ВАТ «Золотоніський машинобудівний завод ім. І.І. Лепсе», нач. ремонтно-механічної дільниці, головний механік. Утримання та проведення ремонтів металообробного станочного обладнання. Відповідальна особа по нагляду за вантажопідіймальними механізмами. Досвід керування колективом ремонтної служби. Досвід ведення технічної документації.
Професійні навики
Досвід самостійного пошуку необхідного обладнання, запчастин, складових виробничих ліній для забезпечення безперебійної експлуатації технологічного обладнання. Досвід співпраці з наглядовими структурами охорони праці. Навики виконання нестандартних завдань з переобладнання та переоснащення виробництва.
Знання на базовому рівні англійської та німецької мови.
Водійські права категорій 'А', 'В', 'С'.
Освіта
1990 - 1996 навчання у Харківському автомобільно-дорожньому інституті. Механічний факультет. Спеціальність підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини та обладнання

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: